Povezane novice

Philipsen po dolgem ciljnem sprintu dobil uspavanko

RTV Slovenija 09.07.2024
Jasper Philipsen je zmagovalec 10. etape letošnje Dirke po Franciji. Edini omembe vreden dogodek etape je bil ciljni sprint, v katerem je Belgijec, sicer kolesar moštva Alpecin Deceuninck, 200 metrov maksimalno pritiskal na pedale. Trasa je na papirju… »

Philipsen s čistim sprintom le dočakal zmago

Dnevnik 09.07.2024
Tadej Pogačar tudi po deseti etapi letošnjega Toura ostaja v skupnem vodstvu najpomembnejše kolesarske dirke na svetu, Primož Roglič je četrti. V Sloveniji v javnosti najbolj odmeva izbor kolesarskih ekip za olimpijske igre, saj tam ne bo Urške… »

"Prost dan" za Pogačarja in Rogliča, veliki favorit končno upravičil svoj status

Zurnal24 09.07.2024
Philipsen zmagovalec desete etape Toura, Pogačar še naprej v rumenem, Roglič na četrtem mestu v skupnem seštevku. Potem ko so si favoriti za skupni seštevek na 187,3 kilometrih od Orleansa do Saint-Amand-Montronda lahko privoščili še en dan… »

Takšna etapa čaka Pogačarja in Rogliča na Touru danes

Zurnal24 09.07.2024
Kolesarje na dirki po Franciji po prvem prostem dnevu čaka nova ravninska etapa. Deseti dan v sedlu bo karavano popeljal od Orleansa do Saint-Amand-Montronda (187,3 km). Skupno vodstvo brani slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates), ki bolj… »

#intervju Robert Hrgota: Navija za Rogliča, zmago privošči najboljšemu

Dnevnik 09.07.2024
Ko se na naših straneh pojavi Robert Hrgota, je navadno govor o smučarskih skokih. S selektorjem slovenske skakalne reprezentance A, ki se nam je oglasil s priprav reprezentance v Planici, smo se tudi tokrat dotaknili najbolj uspešnega zimskega športa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem