Povezane novice

Vročinski val se nadaljuje. Mogoča je rekordna temperatura morja. Poskrbeti je treba tudi za živali.

RTV Slovenija 11.07.2024
V Sloveniji že več dni vztraja vročinski val s temperaturo nad 33 °C. Na Arsu so napovedali, da bo trajal še daleč v naslednji teden, mogoča je tudi rekordna temperatura morja. Ob tem strokovnjaki opozarjajo na ustrezno skrb za najšibkejše in… »

Vročinski val bo zelo dolg, verjetno pade ta temperaturni rekord

Zurnal24 11.07.2024
Slovenija je že več dni v primežu vročinskega vala, ta pa se bo še nadaljeval globoko v naslednji teden. Možno je, da pade rekord temperature morja. Slovensko morje ima v Kopru trenutno 29,2 stopinje Celzija, po ocenah Arsa pa je mogoče, da bo v… »

VROČINSKI VAL BO ŠE VZTRAJAL: Ogrelo se je tudi morje, ki se bliža rekordu

Regional 11.07.2024
Slovenija je že več dni v primežu vročinskega vala, ta pa se bo še nadaljeval globoko v naslednji teden, so napovedali na agenciji za okolje (Arso). Hitro se je ogrelo tudi slovensko morje, ki ima v Kopru trenutno 29,2 stopinje Celzija, po ocenah… »

Vročina: do 36 stopinj bo, Arso izdal oranžno opozorilo, možne plohe in nevihte

Dnevnik 11.07.2024
Temperature se bodo danes v Sloveniji povzpele tudi do 36 stopinj Celzija. Arso je zaradi vročine izdal oranžno opozorilo, meteorologi pa opozarjajo, da lahko ponekod nastanejo tudi plohe in nevihte. Po podatkih Agencije Republike Slovenije za okolje bo… »

V teh krajih je danes največja nevarnost neurij

Zurnal24 11.07.2024
Popoldne oziroma zvečer se lahko ponekod razvijejo krajevna neurja z nalivi, krajevno bo možna tudi toča. Oranžno opozorilo velja za celo državo. Zaradi velike toplotne obremenitve je Agencija RS za okolje za območje celotne države za danes in… »

Zakurilo bo do 36 stopinj Celzija, a pozor, možne so tudi močnejše nevihte s točo!

Necenzurirano 11.07.2024
Zaradi velike toplotne obremenitve danes za celotno državo velja oranžno opozorilo. Popoldne lahko na severu in severovzhodu udari tudi kakšna nevihta. Preseneti lahko celo toča. Agencija RS za okolje (Arso) že več dni svari, da smo sredi napornih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem