Povezane novice

V prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila

RTV Slovenija 11.07.2024
V prometni nesreči v naselju Stara Nova vas je umrl voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Policisti so bili o nesreči obveščeni okoli 16.30, v njej pa sta bili udeleženi dve osebni vozili. Policisti so… »

Podrobnosti današnje tragične nesreče. V ovinku trčil v voznico

Zurnal24 11.07.2024
Prišlo je do čelnega trčenja, ki je terjalo eno žrtev. V prometni nesreči v naselju Stara Nova vas je umrl 67-letni voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota. V nesreči sta bili udeleženi dve osebni vozili, do… »

Žal nova tragedija na naših cestah

Zurnal24 11.07.2024
Pravi razlog nesreče za zdaj še ni znan. V prometni nesreči v naselju Stara nova vas je umrl voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota. Policisti so bili o nesreči obveščeni okoli 16.30, v njej pa sta bili… »

V prometni nesreči umrl voznik osebnega avtomobila

Dnevnik 11.07.2024
V prometni nesreči v naselju Stara nova vas je umrl voznik osebnega avtomobila, so sporočili s Policijske uprave (PU) Murska Sobota. Policisti so bili o nesreči obveščeni okoli 16.30, v njej pa sta bili udeleženi dve osebni vozili. Cesta Vučja vas… »

STE VIDELI TO NESREČO NA TOLMINSKEM? Voznik tovornjaka trčil v reševalno vozilo in odpeljal

Regional 11.07.2024
Policisti Policijske postaje (PP) Tolmin obravnavajo prometno nesrečo II. kategorije s pobegom, ki se je včeraj zjutraj, 10. julija, zgodila na glavni cesti v bližini naselja Dolenja Trebuša v občini Tolmin in v kateri sta bili udeleženi dve vozili… »

Voznik rešilca je moral poklicati policijo

Zurnal24 11.07.2024
Policisti iščejo voznika tovornjaka, ki je povzročil nesrečo in pobegnil. "V sredo, 10. julija, ob 10.34, so bili policisti OKC PU Nova Gorica s strani voznika reševalnega vozila obveščeni o prometni nesreči II. kategorije s pobegom, ki se je v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem