Povezane novice

Mariborčane po minimalnem porazu v Plovdivu čaka veliko dela v Ljudskem vrtu

RTV Slovenija 11.07.2024
Nogometaši Maribora so začeli novo evropsko sezono. V 1. predkrogu Evropske lige je bil Botev iz Plovdiva na prvi tekmi boljši z 2:1. Obeta se napeta povratna tekma prihodnji četrtek v Ljudskem vrtu. Vzdušje je bilo imenitno. Na stadionu Hristo Botev… »

Mariborčani na prvi tekmi izgubili z Botevom

Dnevnik 11.07.2024
Nogometaši Maribora so v prvi tekmi prvega kroga kvalifikacij evropske lige v gosteh izgubili z Botevom iz Plovdiva z 1:2 (1:1). Povratna tekma bo 18. julija v Mariboru. Nogometaši Maribora so začeli kvalifikacije v evropski ligi. Mariborčani se z… »

Rezervist Maher zagotovil Valižanom zmago v Spodnji Šiški

RTV Slovenija 11.07.2024
Nogometaši Brava so v 1. predkrogu Konferenčne lige izgubili proti valižanskemu klubu Connah's Quay Nomads z 0:1. V Spodnji Šiški v Ljubljani je edini zadetek dosegel Ben Maher v 83. minuti. Ljubljanski Bravo je doživel krstno evropsko tekmo, potem… »

Minimalni poraz Brava

Dnevnik 11.07.2024
Nogometaši Brava (v rumenih dresih) so na prvi tekmi prvega kroga kvalifikacij konferenčne lige izgubili z valižanskim Connah's Quayem z 0:1 (0:0, Maher 83). Povratna tekma bo 18. julija v Walesu. Ljubljanski klub je včeraj doživel krstno evropsko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem