Povezane novice

Tretji zaporedni odstop

Dnevnik 12.07.2024
Primož Roglič (Red Bull-Bora-Hansgrohe) se je zaradi posledic padca ob koncu dvanajste etape odpovedal nadaljevanju Toura. To, kar smo pri Dnevniku predvidevali, že ko je Primož Roglič s svojimi pomočniki ekipe Red Bull-Bora-Hansgrohe s težavo… »

Vodilna trojica v vetru pretegnila noge, Philipsenu sprint v Pauju

RTV Slovenija 12.07.2024
13. etapa se je začela brez nesrečnega Primoža Rogliča, ki je sklenil letošnjo Dirko po Franciji. Po burnem dnevu, ki ga je krojil veter, je sprint razredčene glavnine v Pauju dobil Jasper Philipsen. Sprintal je tudi Tadej Pogačar, ki je bil… »

Visma se je morala potruditi, Pogačar in Mezgec udeležena v sprint

Zurnal24 12.07.2024
Trinajsta etapa dirke po Franciji se je kljub ešalonom končala s sprintom, ki ga je dobil Jasper Philipsen. Trinajsta etapa tokratnega Toura se je začela brez Primoža Rogliča, ki je po četrtkovem padcu odstopil s šestega mesta v skupni razvrstitvi… »

Roglič zaradi posledic padca končal Tour

RTV Slovenija 12.07.2024
Petkova 13. etapa Dirke po Franciji se je začela brez Primoža Rogliča, ki je v četrtek po grdem padcu na ramo sklenil svoje nastope na letošnji francoski pentlji. Slovenski as se je med četrtkovo etapo znova znašel na tleh, tokrat približno 12 km… »

Odločitev padla: Za Rogliča konec dirke po Franciji

Zurnal24 12.07.2024
Roglič je po padcu na dvanajsti etapi odstopil s Toura. Slovenski kolesarski as Primož Roglič po padcu na četrtkovi etapi ne bo nadaljeval dirke po Franciji, je nekaj ur pred začetkom današnje etape sporočila njegova ekipa Red Bull-BORA-hansgrohe… »

ROGLIČA DANES NA STARTU NE BO: Slovenski kolesarski as po padcu odstopil s Toura

Regional 12.07.2024
Slovenski kolesarski as Primož Roglič po padcu na četrtkovi etapi ne bo nadaljeval dirke po Franciji, je nekaj ur pred začetkom današnje etape sporočila njegova ekipa Red Bull-BORA-hansgrohe. Pred kolesarji na dirki po Franciji je 13. etapa, ki jih… »

Legendarni Slovenec s prstom pokazal na krivca za Rogličev padec

Zurnal24 12.07.2024
Martin Hvastija je po Rogličevem padcu na dvanajsti etapi dirke po Franciji prst uperil v Rogličevo ekipo. Pred kolesarji na dirki po Franciji je 13. etapa, ki jih bo popeljala od Agena do Pauja (163,5 kilometra) ob vznožju Pirenejev. Za zdaj pa še ni… »

O Rogličevem nastopu se še odločajo, ni zlomov, toda ...

Zurnal24 12.07.2024
V četrtek odločitve o Rogličevem nadaljevanju Toura še niso sprejeli. Primož Roglič jo je grdo skupil v zaključku 12. etape, ko si je v padcu poškodoval desno ramo, ki jo je v preteklosti že moral operirati. Pri moštvu Red Bull - BORA -… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem