Povezane novice

Silovito je počilo, iz avta so ga izvlekli gasilci, zdravnik le še potrdil smrt

Zurnal24 13.07.2024
Na cesti, ki pelje od Črnega Kala proti mejnemu prehodu Sočerga, se je danes zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl voznik osebnega avtomobila iz Avstrije. Do nesreče je prišlo, ko je 61-letni voznik osebnega avtomobila z območja Kopra pri… »

Med prehitevanjem kolone trčil v nasproti vozeči avtomobil – v njem umrl 66-letni voznik

RTV Slovenija 13.07.2024
Na cesti Kortine–Gračišče pri Kubedu je popoldne 61-letni voznik pri prehitevanju kolone trčil v nasproti vozeči avtomobil, v katerem so se vozili trije avstrijski državljani. 66-letni Avstrijec je v nesreči umrl, drugi udeleženci pa so bili… »

Pri Kubedu cesta vzela življenje; 61-letni Koprčan med prehitevanjem čelno trčil v avstrijsko družino

Necenzurirano 13.07.2024
Pri Kubedu v občini Koper se je danes nekaj čez 13. uro zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla, dve sta huje poškodovani, mladoletnica pa lažje. Danes nekaj čez 13. uro so bili policisti obveščeni o hujši prometni nesreču pri… »

V ptujski bolnišnici za posledicami izsiljevanja prednosti umrl 60-letni motorist

Necenzurirano 13.07.2024
Nesreča se je 29. junija zgodila pri naselju Sp. Velovek v občini Ptuj; 60-letni motorist je izsilil prednost 56-letnemu vozniku osebnega vozila, manever se je izkazal za usodnega. Iz policije so sporočili tragično vest, da je 60-letni voznik… »

TRAGIČNA NESREČA V SLOVENSKI ISTRI: V čelnem trčenju ena oseba mrtva, dve huje poškodovani, v vozilu tudi otrok in pes

Regional 13.07.2024
Policisti Policijske postaje (PU) Koper so bili nekaj čez 13. uro obveščeni o hudi prometni nesreči pri Kubedu. Ena oseba je izgubila življenje. Fotografija je simbolična. Na kraju so policisti ugotovili, da je 61-letni voznik, z območja Kopra, z… »

V petkovi nesreči na Tolminskem umrl 35-letni ukrajinski motorist

Dnevnik 13.07.2024
V petkovi prometni nesreči na Tolminskem je umrl 35-letni ukrajinski motorist, so danes sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica. V nesreči sta bili udeleženi tudi 44-letna voznica osebnega avtomobila in mlajša sopotnica z območja severne… »

V petkovi prometni nesreči na Tolminskem umrl 35-letni motorist, dve osebi poškodovani

Necenzurirano 13.07.2024
Znane so podrobnosti hude prometne nesreče na Tolminskem, v kateri je umrl 35-letni voznik motornega kolesa, državljan Ukrajine. Udeležena 44-letna voznica in mlajša sopotnica v njenem vozilu pa sta bili lažje poškodovani. Včeraj okoli 15.30 se je… »

Znano, kaj je botrovalo hudi nesreči, v kateri je umrl 35-letnik

Zurnal24 13.07.2024
Včeraj ob 15.40, se je na glavni cesti med Tolminom in Kobaridom (na ravnini blizu separacije pri kraju Peršeti) zgodila prometna nesreča IV. kategorije s smrtnim izidom, kjer je prišlo do čelnega trčenja med 35-letnim voznikom motornega kolesa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem