Povezane novice

#foto Španija po drami zasluženo evropski prvak

Dnevnik 14.07.2024
Španija je zasluženo četrtič postala evropski prvak v nogometu, potem ko je v razburljivem finalu v Berlinu premagala Anglijo z 2:1. Španija je v dramatičnem drugem polčasu povedla z golom Williamsa, izenačil je rezervist Palmer, zmagoviti zadetek… »

Oyarzabal popeljal Španijo do rekordnega četrtega naslova

RTV Slovenija 14.07.2024
Reprezentanca Španije je v velikem finalu evropskega nogometnega prvenstva v Berlinu z 2:1 premagala Anglijo in še četrtič postala prvak stare celine. Odločil je rezervist Mikel Oyarzabal. To je za Španijo rekordni četrti naslov evropskega prvaka… »

Čeferin pred finalom: "Z gnusom sem spremljal, kako so se ..."

Zurnal24 14.07.2024
Čeferin je pred finalom Španiji in Angliji dal enake možnosti za naslov. Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefe) Aleksander Čeferin je pred finalom evropskega prvenstva v Berlinu, kjer se bosta ob 21. uri pomerili Anglija in Španija, v pogovoru z… »

ČIGAV BO? Španija in Anglija se bosta danes pomerili za naslov evropskega prvaka

Regional 14.07.2024
Španija in Anglija se bosta za naslov nogometnega prvaka Evrope pomerili drevi ob 21. uri v Berlinu. Finalna tekma bo dala odgovor, ali bodo trije levi prvič le osvojili evropski prestol ali pa bo rdeči furiji po šestih zmagah doslej na tem EP uspelo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem