Povezane novice

Po sproženih strelih so se varnostne službe odzvale učinkovito – so bile napake storjene pred tem?

RTV Slovenija 14.07.2024
Kako je oboroženemu moškemu uspelo splezati na streho stavbe v bližini volilnega shoda in proti Donaldu Trumpu izstreliti več strelov, bo pokazala preiskava. Takrat bo tudi jasneje, ali je bila storjena napaka pri načrtovanju shoda in njegovem… »

Svetovni voditelji zgroženi nad poskusom atentata na Donalda Trumpa

RTV Slovenija 14.07.2024
Svetovni voditelji obsojajo poskus atentata na nekdanjega predsednika ZDA Donalda Trumpa, ki se je zgodil med njegovim predvolilnim zborovanjem na podeželju ameriške zvezne države Pensilvanije. Med poskusom atentata je bil ubit udeleženec zborovanja… »

Kako je mogoče? Udeleženec Trumpovega zborovanja policijo opozarjal na strelca na strehi

Zurnal24 14.07.2024
V javnost prihajajo nove podrobnosti o poskusu atentata na Donalda Trumpa, ki je šokiral svetovno javnost danes ponoči. Trump je bil v soboto tarča napada na predvolilnem zborovanju v mestu Butler v Pensilvaniji. Napadalec je nanj streljal s strehe… »

Pretresljivi dogodki v ZDA: Donalda Trumpa poskušali usmrtiti s strelom v glavo

Zurnal24 14.07.2024
Nekdanji predsednik ZDA Donald Trump je bil v soboto žrtev poskusa atentata. Med njegovim predvolilnim zborovanjem na podeželju ameriške zvezne države Pensilvaniji ga je poskušal ubiti 20-letni strelec in ga pri tem zadel v uho. Napadalca je tajna… »

Svetovni voditelji obsojajo poskus atentata na Trumpa

Dnevnik 14.07.2024
Voditelji več držav so izrazili pretresenost zaradi incidenta, obsodili politično nasilje in Trumpu zaželeli hitro okrevanje. V Združenih narodih je tiskovni predstavnik generalnega sekretarja Antonio Guterres obsodil streljanje in ga označil za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem