Povezane novice

Đoković nemočen, Alcaraz ostaja vladar Wimbledona

RTV Slovenija 14.07.2024
Španec Carlos Alcaraz nadaljuje v zmagovitem nizu. Po Rolandu Garrosu je osvojil tudi Wimbledon. V ponovitvi lanskega finala je po dveh urah in pol s 6:2, 6:2 in 7:6 (4) premagal Srba Novaka Đokovića. Tokratni finale na osrednjem igrišču All England… »

Princesa Catherine s hčerko Charlotte na finalu Wimbledona

RTV Slovenija 14.07.2024
Valižanska princesa Catherine se je med okrevanjem po diagnozi raka drugič letos pojavila v javnosti, in sicer na enem svojih ljubših poletnih dogodkov – teniškem turnirju v Wimbledonu. Medtem je princ William s sinom Georgeom odšel na nogometni… »

Namesto spektakla gladka zmaga Alcaraza

Dnevnik 14.07.2024
Španski teniški junak je bil v wimbledonskem finalu po slabih dveh urah in pol s 6:2, 6:2 in 7:6 (4) boljši od Novaka Đokovića, ki je v 37. finalu turnirjev največje četverice trinajstič izgubil. Sanjski wimbledonski moški finale med španskim… »

Nič od maščevanja, Nole tokrat v finalu klonil po treh nizih

Zurnal24 14.07.2024
Carlos Alcaraz še naprej vladar Wimbledona. Španec Carlos Alcaraz je drugič zaporedoma osvojil teniški turnir v Wimbledonu. Tako kot lani je bil v finalu boljši od Srba Novaka Đokovića, tokrat v treh nizih s 6:2, 6:2 in 7:6. Za enaindvajsetletnega… »

Spektakel v finalu: se lahko Đoković maščuje za boleč lanski poraz?

Zurnal24 14.07.2024
Alcaraz drugič zmagovalec Wimbledona ali Đoković osmič? V finalu teniškega grand slama v Wimbledonu bosta danes ob 15. uri loparja prekrižala branilec naslova Španec Carlos Alcaraz in sedemkratni prvak najprestižnejšega turnirja na travi Srb… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem