Povezane novice

Pogačar si po dveh izjemnih zmagah zdaj želi lažji trening in dobro kavico

RTV Slovenija 14.07.2024
"Ko je poskusil še zadnjič, sem videl, da nima dovolj moči v nogah za vrh. Poskusil sem s protinapadom, a bilo je zelo težko," je o napadu, ki mu je prinesel zmago na 15. etapi Dirke po Franciji, dejal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar… »

Pogačar znova boljši od Vingegaarda, prednost zdaj 3:09 minute

Gorenjski glas 14.07.2024
Pau – Slovenski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 15. etape kolesarske dirke po Franciji. Na zahtevni pirenejski trasi od Loudenviella do vrha na Plateau de Beillu (197,7 km) je slavil po protinapadu 5,3 km pred ciljem in se… »

Priznavajo, da je Slovenec na drugi ravni

Dnevnik 14.07.2024
Tadej Pogačar je v Pirenejih pokazal svojo moč in z napadom dobil dve gorski etapi na Touru. Konkurenca priznava, da deluje nepremagljivo, a je pred koncem dirke še šest etap, zadnja bo kronometer. Ko pedale vrti Tadej Pogačar (UAE Team Emirates), je… »

"Bil sem že nekoliko na meji, nato sem videl, da trpi tudi Jonas"

Zurnal24 14.07.2024
Pogačar prednost pred Vingegaardom povišal na več kot tri minute. Slovenski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 15. etape kolesarske dirke po Franciji. Na zahtevni pirenejski trasi od Loudenviella do vrha na Plateau de Beillu… »

Velik korak Pogija k skupni zmagi, Vingegaard zaostal za dobro minuto

Zurnal24 14.07.2024
Petnajsta etapa dirke po Franciji je spet pripadla Pogačarju. Ta je znatno povišal naskok pred Vingegaardom. Tadej Pogačar je napadel v zaključku 14. etape in Jonasu Vingegaardu, ki se je v skupnem seštevku zavihtel pred Remca Evenepoela, odvzel… »

Pogačar znova strl Vingegaarda, prednost zdaj 3:09 minute

Dnevnik 14.07.2024
Slovenski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 15. etape kolesarske dirke po Franciji. Na zahtevni pirenejski trasi od Loudenviella do vrha na Plateau de Beillu (197,7 km) je slavil po protinapadu 5,3 km pred ciljem in se odpeljal… »

Brajkovič: Očitno pri Emiratih vedo, kakšen tempo lahko Pogačar prenese

RTV Slovenija 14.07.2024
V zadnjih dneh ni manjkalo tistih, ki so kritizirali agresivno, napadalno taktiko ekipe UAE na Dirki po Franciji. Razplet 14. etape pa kaže na to, da so Emirati zadeli v polno. Tadej Pogačar je pridobil 43 sekund pred Jonasom Vingegaardom v prvi… »

Pogi se je obrnil na kolega, ta mu je odvrnil: "O čem ti govoriš?"

Zurnal24 14.07.2024
Pogačar: Mislim, da se ne bom nikoli spremenil. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je po zmagi v 14. etapi dirke po Franciji odgovarjal na številna vprašanja različnih medijev in poudaril, da ne bo spreminjal svojega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem