Povezane novice

Kriminalistični ogled pogorišča v Portorožu še ni mogoč

RTV Slovenija 15.07.2024
Gasilcem je v nedeljo po več urah boja z ognjem le uspelo omejiti in pogasiti požar v kompleksu trgovin in lokalov ob promenadi v središču Portoroža. Zaradi nestabilnosti objekta ogled ni mogoč, je sporočil inšpektor s PU-ja Koper Jure Griljc… »

#foto #video Oglejte si uničeno portoroško promenado

Dnevnik 15.07.2024
Po včerajšnjem požaru v lokalu Alaya v središču Portoroža bi morali danes kriminalisti opraviti ogled, vendar to zaradi izjemne statične nestabilnosti objekta ne bo mogoče. Lastnik objekta, koprski podjetnik Ante Guberac, pa je napovedal, da bodo… »

TEMPERATURA POŽARA DOSEGLA 800 °C: Dim v portoroški Alayi je bil tako gost, da so si gasilci pomagali s tipanjem (FOTO…

Regional 15.07.2024
Po uspešno pogašenem požaru v lokalu Alaya v središču Portoroža bi morali danes kriminalisti opraviti ogled. Vendar pa to zaradi izjemne statične nestabilnosti objekta ne bo mogoče, je na novinarski konferenci povedal višji policijski inšpektor… »

Lastnik pogorelega kompleksa v Portorožu je znani Slovenec

Zurnal24 15.07.2024
Potem ko so gasilci v nedeljo po več urah boja z ognjem le uspeli omejiti in pogasiti požar v kompleksu trgovin in lokalov ob promenadi v središču Portoroža, se danes začenja ocena škode in iskanje vzrokov, zakaj je do požara prišlo. Kot so… »

Foto: Pogorišče v Portorožu preveč nevarno za forenzike

Necenzurirano 15.07.2024
Ogled kraja včerajšnjega obsežnega požara v Portorožu še ni bil opravljen, saj so razmere prenevarne. Še vedno je zaprta tudi obalna cesta med Piranom in Lucijo. Poročali smo že o obsežnem požaru v Portorožu. Ogenj je včeraj dopoldne… »

POŽAR V PORTOROŽU: Je pretepu v Alayi in grožnjam sledilo maščevanje? (FOTO)

Regional 15.07.2024
Požar v središču Portoroža, ki je popolnoma uničil kompleks, vključno s priljubljenim lokalom Alaya, je pogašen, vendar je na terenu še vedno ekipa gasilcev. Lastnik objekta, znan koprski gradbinec Ante Guberac, ocenjuje škodo na več milijonov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem