Povezane novice

Policija preiskuje sume kaznivih dejanj v povezavi s popoplavno obnovo

RTV Slovenija 15.07.2024
Policija vodi dva predkazenska postopka glede sumov nepravilnosti v povezavi z lanskimi poplavami, Informacij o tem, katere občine in sume kaznivih dejanj preiskujejo, na PU-ju Celje niso razkrili, ker "predkazenska postopka aktivno potekata". Policijska… »

Sum nepravilnosti pri poplavni obnovi: Župana Mežice in Prevalj sta se odzvala

Necenzurirano 15.07.2024
Policija preiskuje nepravilnost glede dodeljevanja sredstev za sanacijo lanskih katastrofalnih poplav. Spletni portal necenzurirano.si razkriva, katere občine so v preiskavi. Katastrofalne poplave so povzročile za več milijard evrov škode na… »

Popoplavna obnova / Policija preiskuje sume kaznivih dejanj

Mladina 15.07.2024
Policija vodi dva predkazenska postopka. Policija vodi dva predkazenska postopka glede sumov nepravilnosti v povezavi z lanskimi poplavami, poroča portal Necenzurirano. Informacij o tem, katere občine in sume kaznivih dejanj preiskujejo, na Policijski… »

Popoplavna obnova: policija preiskuje sume kaznivih dejanj v občinah

Necenzurirano 15.07.2024
Policija je potrdila, da v dveh zadevah preiskuje nepravilnosti, povezane s sanacijo poplav. Katere občine so v preiskavi? Kaj vse je pisalo na zahtevkih, ki so jih pošiljale državi? In kje je prihajalo do dvojnih plačil za ista dela? Kako je država… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem