Povezane novice

TRUMP POSTAL 'SODOBNI BRAVEHEART': "On je voditelj v vsakem trenutku vsakega dne" (VIDEO)

Regional 16.07.2024
'Braveheart' ('Pogumno srce') je izraz, s katerim delegati na nacionalni konvenciji republikanske stranke opisujejo Donalda Trumpa po preživetju poskusa atentata. Prvi dan konvencije v Milwaukeeju, Wisconsin, je pokazal, da je po incidentu v soboto… »

Biden priznal zmoto zaradi uporabe besede tarča v povezavi s Trumpom

RTV Slovenija 16.07.2024
Ameriški predsednik Joe Biden je priznal napako, ki jo je naredil, ko je pred časom dejal, da je treba Donalda Trumpa, ki je v soboto preživel poskus atentata, postaviti v središče tarče. Kot je dva dni po tem, ko je 20-letnik na predvolilnem… »

Kdo je Trumpov podpredsedniški kandidat?

Mladina 16.07.2024
Senator iz Ohia J.D. Vance. Predsedniški kandidat republikanske stranke Donald Trump je na svojem mediju Truth Social objavil, da si je za podpredsedniškega kandidata izbral senatorja iz države Ohio J.D. Vancea. "Po dolgotrajnem premisleku in… »

Video: Pojavil se je prvič po poskusu atentata, poglejte si ta prihod

Zurnal24 16.07.2024
Donald Trump na nacionalni republikanski konvenciji v Milwaukeeju. Nekdanji ameriški predsednik in kandidat republikancev na novembrskih volitvah Donald Trump se je v ponedeljek na strankarski konvenciji v Milwaukeeju prvič po sobotnem poskusu atentata… »

TRUMP PRVIČ V JAVNOSTI PO POSKUSU ATENTATA: S povitim desnim ušesom pozdravil strankarske kolege in podpornike (VIDEO)

Regional 16.07.2024
Nekdanji ameriški predsednik in kandidat republikancev na novembrskih volitvah Donald Trump se je v ponedeljek na strankarski konvenciji v Milwaukeeju prvič po sobotnem poskusu atentata pojavil v javnosti. Trump je pred navdušeno množico poziral s… »

Republikanci potrdili Trumpa za predsedniškega kandidata

Mladina 16.07.2024
Za podpredsedniškega kandidata je Trump izbral senatorja iz Ohia J.D. Vancea. Republikanski kandidati so na začetku nacionalne konvencije stranke oddali svoje glasove Donaldu Trumpu in ga potrdili za kandidata stranke na letošnjih predsedniških… »

Trumpov podpredsedniški kandidat je J. D. Vance

Dnevnik 16.07.2024
Na prvi dan konvencije republikanske stranke v Milwaukeeju je Donald Trump sporočil, da je za svojega podpredsedniškega kandidata izbral senatorja iz Ohia J. D. Vancea. Dva dni po neuspelem poskusu atentata je Trumpa pričakala še sijajna novica s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem