Povezane novice

Deček zgodaj zjutraj pešačil po avtocesti. Želel je obiskati prijatelja v Novem mestu

Dnevnik 16.07.2024
Nekaj po 5. uri je voznik osebnega avtomobila policijo obvestil, da je opazil otroka, ki pešači po avtocesti. Policisti Policijske postaje Trebnje so se odzvali na klic in med avtocestnima priključkoma Trebnje in Mirna Peč opazili otroka z… »

Otrok hodil po avtocesti, odpravil se je, ko je oče še spal

Zurnal24 16.07.2024
Policiste je voznik poklical nekaj po peti uri zjutraj. "Danes nekaj po 5. uri nas je voznik osebnega avtomobila obvestil, da je opazil otroka ki pešači po avtocesti," so sporočili z novomeške policijske uprave. "Policisti Policijske postaje Trebnje… »

NA OBISK K PRIJATELJU KAR PO AVTOCESTI: Otroka ob 5. uri zjutraj opazil mimoidoči voznik

Regional 16.07.2024
Med avtocestnima priključkoma Trebnje in Mirna Peč je voznik danes okoli 5. ure opazil otroka z nahrbtnikom, ki je hodil ob robu avtoceste. O tem je obvestil policiste, ki so otroka poiskali, ga ustavili in odpeljali na policijsko postajo, kamor ga je… »

Malega počitniškega popotnika so policisti varno pospremili z avtoceste

Necenzurirano 16.07.2024
Danes nekaj po 5. uri je voznik osebnega avtomobila obvestil policijo, da je opazil otroka, ki pešači po avtocesti. Trebanjski policisti so se nemudoma odzvali in med avtocestnima priključkoma Trebnje in Mirna Peč opazili otroka z nahrbtnikom, ki je… »

Policisti odpeljali domov otroka, ki se je po avtocesti odpravil k prijatelju v Novo mesto

RTV Slovenija 16.07.2024
Policisti so po klicu voznika na avtocesti med avtocestnima priključkoma Trebnje in Mirna Peč okoli 5. ure zjutraj našli otroka z nahrbtnikom, ki je pojasnil, da se je iz Trebnjega peš odpravil na obisk k prijatelju v Novo mesto. Kot so sporočili s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem