Povezane novice

Poslovila se je velika humanitarka Anita Ogulin

RTV Slovenija 16.07.2024
V 73. letu starosti je po dolgotrajni bolezni umrla humanitarka Anita Ogulin. Dolga leta je bila predsednica Zveze prijateljev mladine Moste - Polje, ki se je letos njej v čast preimenovala v Zvezo Anita Ogulin in ZPM. "Danes se je od nas po hudi bolezni… »

In memoriam Anita Ogulin

RTV Slovenija 16.07.2024
Neusmiljena bolezen je bila naposled močnejša, v 73. letu je za vedno odšla dolgoletna humanitarka, prostovoljka in borka za boljši svet otrok in vseh deprivilegiranih, predsednica ZPM Moste - Polje Anita Ogulin. Skozi vse njeno življenje, od… »

Predsednica države: »Anita Ogulin bo za sabo pustila praznino, ki je nihče ne bo mogel zapolniti«

Dnevnik 16.07.2024
Anita Ogulin se je s svojim delovanjem dotaknila številnih življenj in pustila pečat v slovenski družbi. »Redki so posamezniki, ki se dotaknejo tolikšnega števila src, kot se jih je draga Anita,« je danes na svojem računu družbenega omrežja x… »

To se bo zgodilo z najpomembnejšo zapuščino Anite Ogulin

Zurnal24 16.07.2024
Umrla je naša največja humanitarka, a njeno poslanstvo ne bo zamrlo ... V 73. letu starosti je zaradi raka umrla Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Moste-Polje. Mnogim bo ostala v spominu kot nesebična, srčna in topla oseba, pomagala… »

"Vest o njeni smrti me je globoko prizadela"

Zurnal24 16.07.2024
Na smrt Anite Ogulin so se odzvali predsednica države in večina vidnejših politikov. "Redki so posamezniki, ki se dotaknejo tolikšnega števila src, kot se jih je draga Anita. Vest o njeni smrti me je globoko prizadela," je na omrežju X zapisala… »

Poslovila se je humanitarka Anita Ogulin

Dnevnik 16.07.2024
Po dolgotrajni bolezni je v 73. letu starosti umrla Anita Ogulin. Anita Ogulin je bila dolgoletna predsednica Zveze prijateljev mladine Moste-Polje. V organizaciji je pustila tako trajen pečat, da so jo letos njej v čast preimenovali v Zvezo Anita… »

Umrla je humanitarka Anita Ogulin

Mladina 16.07.2024
V 73. letu starosti je po dolgotrajni bolezni umrla humanitarka Anita Ogulin. Dolga leta je bila predsednica Zveze prijateljev mladine Moste-Polje, ki se je letos njej v čast preimenovala v Zvezo Anita Ogulin in ZPM. V 73. letu starosti je po dolgotrajni… »

Umrla je Anita Ogulin

Zurnal24 16.07.2024
V 73. letu starosti je zaradi raka umrla Anita Ogulin, predsednica Zveze prijateljev mladine Moste-Polje. Mnogim bo ostala v spominu kot nesebična, srčna in topla oseba, pomagala je na tisoče pomoči potrebnim. Za svoje humanitarno delo je letos… »

Umrla je Anita Ogulin

Necenzurirano 16.07.2024
Po dolgotrajni in hudi bolezni je v 73. letu umrla humanitarka Anita Ogulin, je prvi poročal spletni portal 24ur.com. Poznali smo jo po njeni nesebičnosti in dobrodelnosti. Anita Ogulin je bila dolgoletna predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana… »

POSLOVILA SE JE ANITA OGULIN: Svoje življenje je kot prostovoljka posvetila boju za ljudi v stiski

Regional 16.07.2024
V 73. letu starosti se je po težki bolezni poslovila humanitarka Anita Ogulin. Svoje življenje je posvetila humanitarnemu delu in zaščiti otrok, za kar je prejela številna priznanja. Bila je dolgoletna predsednica Zveze prijateljev mladine (ZPM)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem