Povezane novice

Plačna reforma: Podpisani dogovor dobra popotnica za jesenska pogajanja

Dnevnik 17.07.2024
Vladna pogajalska skupina in vodji pogajalskih skupin sindikatov javnega sektorja so podpisali nezavezujoč dogovor o tem, o čemer se jim je uspelo uskladiti na dosedanjih pogajanjih o prenovi plačnega sistema v javnem sektorju in odpravi plačnih… »

Dobra popotnica za jesen

Zurnal24 17.07.2024
Ministra Klemen Boštjančič in Franc Props ter vodji pogajalskih skupin sindikatov javnega sektorja Branimir Štrukelj in Jakob Počivavšek so podpisali dokument, s katerim so potrdili pregled zadev, ki so jih v pogajanjih uskladili doslej. Ob podpisu… »

Vlada in sindikati javnega sektorja upajo na končni dogovor v jeseni

RTV Slovenija 17.07.2024
Vlada in sindikati javnega sektorja so podpisali dokument o usklajenosti prenove plačnega sistema v javnem sektorju med vlado in reprezentativnimi sindikati javnega sektorja. S tem so potrdili pregled usklajenih zadev, o katerih so se dogovorili… »

KORAK NAPREJ K VIŠJIM PLAČAM: Vlada in sindikati javnega sektorja bodo podpisali dokument o usklajenosti

Regional 17.07.2024
Vlada in sindikati javnega sektorja bodo danes podpisali dokument o usklajenosti prenove plačnega sistema v javnem sektorju med vlado in reprezentativnimi sindikati javnega sektorja. S tem bodo potrdili pregled usklajenih zadev, o katerih so se uspeli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem