Povezane novice

GROZLJIVKA NA PRILJUBLJENI DESTINACIJI: Osebje luksuznega hotela našlo trupla zastrupljenih turistov (VIDEO)

Regional 17.07.2024
V luksuznem hotelu v Bangkoku so v torek v enem od apartmajev odkrili trupla šestih Vietnamcev, treh moških in treh žensk. Potem ko prvotna preiskava ni pokazala znakov nasilja, je tajska policija sedaj prišla do sklepa, da je ena od žrtev s cianidom… »

Sumljiva zastrupitev v luksuznem hotelu v Bangkoku

Dnevnik 17.07.2024
V luksuznem hotelu v Bangkoku je sumljive smrti umrlo šest oseb. Tajske oblasti primer še preiskujejo. Domnevajo, da je za smrti kriva ena od pokojnih, ki je sebe in ostale navzoče v hotelski sobi zastrupila s cianidom, Po poročanju BBC-ja, je osebje… »

Za žrtve v hotelu v Bangkoku najverjetneje usoden cianid v čajnih skodelicah

RTV Slovenija 17.07.2024
Za smrt šestih Vietnamcev, katerih trupla so našli v sobi razkošnega hotela v tajski prestolnici Bangkok, je verjetno kriva zastrupitev s cianidom, med mrtvimi pa je bil tudi domnevni morilec. Smrtonosno kemikalijo so našli na kozarcih in čajniku v… »

V hotelu našli šest trupel. Razlog smrti je neverjeten

Zurnal24 17.07.2024
Šlo naj bi za zastrupitev. V enem izmed luksuznih hotelu v osrednjem Bangkoku so našli šest trupel. Oblasti pravijo, da bi lahko šlo za zastrupitev. Na trupla je včeraj naletel eden izmed hotelskih uslužbencev; gre za trupla treh žensk in treh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem