Povezane novice

Tadeja Pogačarja nenadzorovano zasrbele noge

Dnevnik 17.07.2024
Vodilni kolesar na Touru je nenapovedano napadel na 17. etapi kolesarske dirke po Franciji in še za dve sekundi povečal prednost v skupnem seštevku boja za rumeno majico. Richard Carapaz je postal 110. kolesar z zmago na vseh tritedenskih dirkah. »To… »

Pogačar: Še sam ne vem, zakaj ...

Zurnal24 17.07.2024
Gorenjski kolesar je preizkusil moč glavnih konkurentov. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je tudi v navidez mirnem zaključku 17. etape napadel in "potipal" nasprotnike v zadnjem tednu dirke po Franciji. Za organizatorje… »

Tadej še sam ne ve, zakaj je napadel, Remco vesel napada, Jonas pa omejene izgube

RTV Slovenija 17.07.2024
Na olajšanje ubežnikov je vodilna trojica dopustila beg, nato je dolgo kazalo na premirje med kapetani. A zatem je Tadej Pogačar pretegnil noge, ob koncu je skočil še Remco Evenepoel in Jonas Vingegaard je s pomočjo ekipe omejeval škodo. "Ne vem… »

Carapazu etapa, Evenepoel pridobil 12 sekund, Pogačar pa dve proti Vingegaardu

RTV Slovenija 17.07.2024
17. etapa Dirke po Franciji je le osrečila ubežnike. Olimpijski prvak Richard Carapaz je dopolnil zbirko etapnih zmag na vseh treh tritedenskih dirkah. Pogačar je napadel, a največ dobička je ustvaril Evenepoel, ki je izkoristil manjšo krizo… »

Pogačar napadel ter skoraj zlomil Vingegaarda in Evenepoela, nato preobrat

Zurnal24 17.07.2024
17. etapa dirke po Franciji je imela po zaslugi slovenskega asa Tadeja Pogačarja zelo zanimiv zaključek. Sredino 17. etapo francoskega Toura od Saint-Paul-Trois-Chateauxa do Superdevoluyja (177,8 km) je dobil ekvadorski ubežnik Richard Carapaz (EF… »

Po mirnejšem dnevu v sedlu znova zahtevna etapa na Touru

Zurnal24 17.07.2024
Na kolesarski dirki po Franciji bo danes na sporedu zahtevna 17. etapa od Saint-Paul-Trois-Chateauxa do Superdevoluyja (177,8 km). Po vsej verjetnosti bodo priložnost za etapno zmago dobili ubežniki, a bi lahko zaradi bonifikacijskih sekund na… »

Neverjetne izjave iz Visme o Pogačarju. V prednosti je ... ker je bil okužen?

Zurnal24 17.07.2024
Pri Vismi-Lease a Bike so prepričani, da je Tadej Pogačar v veliki prednosti, ker je dva tedna pred dirko po Franciji prebolel koronavirus. Potem, ko je svet praktično počasi že pozabil na covid-19, je ta znova udaril na letošnji dirki po Franciji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem