Povezane novice

Huda prometna nesreča terjala eno smrtno žrtev in 4 poškodovane

Gorenjski utrip 17.07.2024
Danes dopoldan okoli 11. ure se je na letališki obvoznici med Kranjem in Spodnjim Brnikom zgodila huda prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje, štiri pa so bile telesno poškodovane. Zaradi nesreče je bila cesta več ur zaprta, kar… »

Huda prometna nesreča na letališki obvoznici zahtevala smrtno žrtev

RTV Slovenija 17.07.2024
Na letališki obvoznici med Kranjem in Spodnjim Brnikom se je nekaj po 11. uri zgodila huda prometna nesreča. Cesta je bila okoli tri ure zaprta. Po do zdaj znanih podatkih je 50-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Brnika proti Kranju. Med… »

V čelnem trčenju pri brniškem letališču umrl 50-letni voznik

Necenzurirano 17.07.2024
Na letališki obvoznici se je danes malo po 11. uri pripetila huda prometna nesreča, v kateri je življenje izgubil 50-letni voznik. Nesreča se je zgodila v bližini brniškega letališča na letališki obvoznici med Kranjem in Spodnjim Brnikom. Po… »

Na brniški obvoznici čelno trčili vozili. Umrl je 50-letni moški

Dnevnik 17.07.2024
Na cesti Kranj - Brnik se je zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Petdesetletni voznik je ob nepravilnem prehitevanju čelno silovito trčil v nasproti vozeče vozilo in zaradi hudih poškodb umrl. Vse štiri osebe iz drugega vozila, udeleženega v… »

Huda nesreča, 50-letnik je umrl, cesta je bila tri ure zaprta

Zurnal24 17.07.2024
Do nesreče je prišlo nekaj po enajsti uri na cesti Kranj-Brnik. "Danes nekaj čez 11. uro so bili gorenjski policisti obveščeni o prometni nesreči na cestni relaciji Kranj-Brnik. Po prvih podatkih sta udeležena dva avtomobila, v katerih je bilo več… »

ŠE ENA SMRT NA NAŠIH CESTAH: Čelno trčil v drugo vozilo in podlegel hudim poškodbam

Regional 17.07.2024
V prometni nesreči, ki se je nekaj čez 11. uro zgodila na letališki obvoznici med Kranjem in Spodnjim Brnikom, je zaradi hudih poškodb umrl 50-letni voznik osebnega avtomobila. Med vožnjo je zapeljal na nasprotno vozišče in čelno trčil v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem