Povezane novice

Tudi Obama previdno navija za Bidnov odstop

Necenzurirano 18.07.2024
Vse kaže, da je le vprašanje časa, kdaj bo ameriški predsednik Joe Biden odstopil od kandidature za nov mandat. Bela hiša je v sredo potrdila, da je bil predsednik ZDA Joe Biden pozitiven na testu za covid-19, njegov zdravnik Kevin O'Connor pa je… »

Vodilni demokrati, vključno z Obamo in Pelosi, prepričujejo Bidna: Ankete kažejo, da zmaga ni mogoča

RTV Slovenija 18.07.2024
Joe Biden naj bi v zadnjih dneh postal bolj odprt za razpravo, da bi se moral umakniti kot predsedniški kandidat demokratske stranke v času, ko vse več njegovih uglednih strankarskih kolegov dvomi o tem, da lahko premaga Donalda Trumpa. Čeprav… »

BIDEN POZITIVEN NA COVID: Razkril je tudi, v kakšnem primeru bi odstopil od kandidature

Regional 18.07.2024
Bela hiša je v sredo potrdila, da je bil predsednik ZDA Joe Biden pozitiven na testu za covid-19, njegov zdravnik Kevin O'Connor pa je sporočil, da ima le blage simptome. Biden je malo pred tem v pogovoru za medij BET dejal, da bi odstopil od… »

Ameriški predsednik Joe Biden ima koronavirus. Zagotavlja, da se počuti dobro

Dnevnik 18.07.2024
Predsednik ZDA Joe Biden je pozitiven na testu za covid-19, njegov zdravnik Kevin O'Connor pa je sporočil, da ima le blage simptome. Biden je malo pred tem v pogovoru za medij BET dejal, da bi odstopil od predsedniške kandidature, če bi zdravniki… »

Bidnu zadnje tedne ni lahko, zdaj pa še ta udarec

Zurnal24 18.07.2024
Bela hiša je potrdila, da je bil predsednik ZDA Joe Biden pozitiven na testu za covid-19. Njegov zdravnik Kevin O'Connor je sporočil, da ima predsednik le blage simptome. Biden je malo pred tem v pogovoru za medij BET dejal, da bi odstopil od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem