Povezane novice

ŠE ENA OVIRA ZA GASILCE NA KRASU: Blizu njih prišlo do eksplozije (FOTO, VIDEO)

Regional 18.07.2024
Danes dopoldne, nekaj pred 10. uro, je ponovno zagorelo na Krasu. Kot nam je pojasnil namestnik poveljnika poklicne gasilske enote Sežana Boris Budal, je požar vzplamtel pri železnih vratih v Komnu, se razširil na pobočje hriba Trstelj in kmalu… »

Požar se ne širi več, z njim se spopada 420 gasilcev. V pomoč so dobili brezpilotne letalnike.

RTV Slovenija 18.07.2024
Na Trstelju že od dopoldneva gori požar. Ponoči se bo z ognjem, gre za dve požarni liniji, spopadalo več kot 420 gasilcev. Skrbi jih predvsem napoved, da se bo burja ponoči okrepila. Letali air tractor sta se izjemno izkazali. Požar je pod nadzorom… »

KRAS: "Požar še ni pogašen, je pa stanje stabilno"

Regional 18.07.2024
Aktivnosti ob požaru na Krasu so po navedbah regijskega štaba civilne zaščite za severno Primorsko še naprej v polnem teku. "Požar, ki se je danes razplamtel na Trstelju in Kačniku, še ni pogašen, je pa stanje stabilno," so sporočili danes… »

POŽAR JE NEKOLIKO POD KONTROLO: Ponoči gasilce čaka "mukotrpno" delo (FOTO)

Regional 18.07.2024
Požar, ki je dopoldne izbruhnil pod hribom Trstelj blizu Škrbine na Krasu, po besedah podpoveljnika Gasilske zveze Slovenije Marka Adamiča trenutno še ni pod nadzorom, upajo pa, da jim bo to uspelo zvečer, saj pričakujejo dodatne sile. Po zadnjih… »

Požar na Krasu: V bližini gasilcev eksplodirala granata

Zurnal24 18.07.2024
Na Krasu divjata dva požara, ki sta zajela okoli 120 hektarjev površin. Dopoldne, nekaj pred 10. uro, je zagorelo na Krasu. Na terenu je trenutno 70 enot iz severnoprimorske in kraške gasilske regije. To pomeni, da se s požarom trenutno bori več kot… »

NA KRASU DVA LOČENA POŽARA, A MOŽEN PRESKOK OGNJA: Z njim se bori 200 gasilcev iz 70 enot (FOTO, VIDEO)

Regional 18.07.2024
Po podatkih Zavoda RS za gozdove je požar, ki je dopoldne izbruhnil na območju Škrbine proti hribu Trstelj na Krasu, zajel okoli 120 hektarjev gozdnatih površin. Kot je danes v izjavi za medije v bližini požarišča povedal vodja intervencije Simon… »

Foto in video: Spomin na katastrofalen požar na Krasu je še svež

Necenzurirano 18.07.2024
Pred nekaj dnevi sta minili natančno dve leti od katastrofalnega požara na Krasu. Danes na Krasu znova gori. Na gozdnatem območju goriškega Krasa je dopoldne izbruhnil požar, zaradi katerega so se na teren nemudoma odpravile vse razpoložljive sile… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem