Povezane novice

Enoletna deklica ni zdržala vročine v razbeljenem avtu

Zurnal24 18.07.2024
V avtu na soncu jo je pustil njen oče. Že dopoldne smo poročali, da sta bila včeraj na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru v vozilu zaprta dva otroka. V avtomobilu je bilo 50 stopinj Celzija. Gasilci so razbili šipo in otroka spravili… »

Na parkirišču v Kopru iz vročega avtomobila rešili dva otroka

RTV Slovenija 18.07.2024
Na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru sta bila v sredo v vozilu zaprta dva otroka. Iz razbeljenega avtomobila so ju rešili gasilci, policisti pa so ugotovili, da sta ju v vozilu pustila starejša brata. Življenje otrok je bilo ogroženo… »

REŠEVANJE OTROK PRED KOPRSKIM TRGOVSKIM CENTROM: Zaprta sta bila v vozilu, v katerem je bila temperatura kar 50 stopinj!

Regional 18.07.2024
Na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru sta bila v sredo popoldne v vozilu zaprta dva otroka. Iz razbeljenega avtomobila so ju rešili gasilci, policisti pa so ugotovili, da sta ju v vozilu pustila starejša brata. Policisti zbirajo… »

V razbeljenem avtu v Kopru zaprta dva otroka

Zurnal24 18.07.2024
Na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru sta bila v vozilu zaprta dva otroka. V avtomobilu je bilo 50 stopinj Celzija. Koprski policisti so bili v sredo ob 18.33 obveščeni, da sta v na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru v… »

V Kopru iz avtomobila rešili dva otroka. Izmerjena temperatura v vozilu je bila 50 stopinj

Dnevnik 18.07.2024
Na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru sta bila sinoči v vozilu zaprta dva otroka. Na kraj so prišli gasilci. Ker otroka nista mogla odpreti avta, so gasilci razbili šipo in ju spravili iz vozila. Izmerjena temperatura v vozilu je bila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem