Povezane novice

Golob in Starmer za krepitev sodelovanja v boju proti organiziranemu kriminalu

Dnevnik 18.07.2024
Premier Robert Golob in njegov britanski kolega Keir Starmer sta se danes ob robu vrha Evropske politične skupnosti zavzela za krepitev sodelovanja na področju boja proti organiziranemu kriminalu. V luči tega bosta državi okrepili izmenjavo… »

Golob in Zelenski podpisala varnostni sporazum

Zurnal24 18.07.2024
Golob poudarja, da je sporazum pomemben dokaz močne in stalne podpore Ukrajini. Premier Robert Golob in ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sta danes ob robu vrha Evropske politične skupnosti v bližini Oxforda podpisala sporazum o sodelovanju na… »

Golob z Zelenskim podpisal varnostni sporazum

RTV Slovenija 18.07.2024
Slovenski premier Robert Golob in ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sta ob robu vrha Evropske politične skupnosti v bližini Oxforda podpisala varnostni sporazum med Slovenijo in Ukrajino. "Danes je poseben dan v odnosih med Slovenijo in Ukrajino… »

Golob in Zelenski podpisala varnostni sporazum med Slovenijo in Ukrajino

Dnevnik 18.07.2024
Sporazum je pomemben dokaz močne in stalne podpore Ukrajini, pravi slovenski predsednik vlade Robert Golob. Premier Robert Golob in ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sta danes ob robu vrha Evropske politične skupnosti v bližini Oxforda podpisala… »

ZELENSKI NA VRHU EVROPSKE POLITIČNE SKUPNOSTI: "Putin nas ni razdelil"

Regional 18.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na vrhu Evropske politične skupnosti povedal evropskim voditeljem: "Putin nas ni razdelil." Na srečanju v Blenheim Palace v Oxfordshiru se je zahvalil delegatom "za vsako življenje, ki je bilo rešeno z vašo… »

Zelenski: Putin je žrtvoval na desettisoče državljanov in ni dosegel nič pomembnega

RTV Slovenija 18.07.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je na vrhu Evropske politične skupnosti pozval zahodne zaveznike, naj z njihovimi raketami dolgega dosega dovolijo napade na Rusijo, predvsem na njena vojaška letališča. "Manj ko imamo omejitev, bolj bo Rusija… »

ZELENSKI IN GOLOB ZA SKUPNO MIZO: Podpisala bosta dvostranski varnostni sporazum med državama

Regional 18.07.2024
Britanski premier Keir Starmer bo danes v bližini Oxforda gostil četrti vrh Evropske politične skupnosti, v ospredju katerega bo nadaljnja podpora Ukrajini. Vrha se bo udeležil tudi ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, ki bo s premierjem Robertom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem