Povezane novice

Požar na Krasu omejen in pod nadzorom, ponoči na požarišču okoli 350 gasilcev

RTV Slovenija 19.07.2024
Požar, ki je v četrtek zajel pobočji Trstelja in Kačnika na Krasu, je omejen, pojavljajo se le še posamezna žarišča. Na terenu je še vedno več sto gasilcev in tudi gozdarji, ki izvajajo preventivne aktivnosti, pomoč iz zraka pa ni več… »

VREME GASILCEM TRENUTNO NAKLONJENO: Zaradi napovedanih nočnih neurij bo v povečani pripravljenosti cel sever države (FOTO)

Regional 19.07.2024
Požar, ki je v četrtek izbruhnil na Krasu, je lokaliziran. "Trenutno ga imamo popolnoma pod nadzorom," je v opoldanski izjavi za medije povedal operativni vodja na intervenciji Blaž Rogelja. Trenutno poteka sanacija požarišča, na terenu je še vedno… »

#foto Požar na Krasu povsem pod nadzorom, Golob: Imamo učinkovit sistem

Dnevnik 19.07.2024
Požar, ki se je včeraj razplamtel na Krasu, je lokaliziran in povsem pod nadzorom, sporočajo gasilci. Ključno vlogo pri hitrem omejevanju požara sta imeli letali air traktor. Ogenj je sicer gasilo več sto gasilcev, na terenu jih je še vedno več… »

Foto: Tako je požarišče na Krasu videti iz zraka

Necenzurirano 19.07.2024
Slovenskim gasilcem je požar, ki je včeraj izbruhnil na Krasu in še vedno divja, uspelo ukrotiti in ga imajo pod nadzorom. Zdaj je mogoče videti še, kako je požarišče videti iz zraka. Vse kaže, da bo slovenskim gasilcem, ki so jim pri gašenju… »

Požar gasijo tudi iz zraka, piha močna burja

Zurnal24 19.07.2024
Velik požar, ki je v četrtek izbruhnil na Krasu, so gasilci ponoči uspeli obkrožiti in je zdaj omejen. V zraku nad požariščem sta dva air tractorja in dva helikopterja. Požar, ki je v četrtek izbruhnil na Krasu, je lokaliziran. "Trenutno ga imamo… »

Kras: Požar še vedno čuva več kot 400 gasilcev

Zurnal24 19.07.2024
Požar je pod nadzorom, pogorišče pristojni spremljajo. Požar, ki je v četrtek izbruhnil na Krasu, je lokaliziran. "Trenutno ga imamo popolnoma pod nadzorom," je v opoldanski izjavi za medije povedal operativni vodja na intervenciji Blaž Rogelja… »

Foto in video: Nad Krasom oba air tractorja in helikopterja, piha močna burja

Necenzurirano 19.07.2024
Na Krasu se nadaljuje ognjena stihija. Gasilci so bili na terenu celotno noč. Požar sicer še ni pogašen, a je "dodobra omejen." V zraku so tudi danes oba air tractorja in dva helikopterja. Včeraj dopoldne je požar izbruhnil v bližini naselja… »

PONOČI NA TERENU VEČ KOT 400 GASILCEV: Trenutno gori še na okrog 100 hektarjih površin (FOTO)

Regional 19.07.2024
Velik požar, ki je v četrtek izbruhnil na Krasu, so gasilci ponoči uspeli obkrožiti in je zdaj omejen. Kot je za STA danes zjutraj še povedal nočni vodja intervencije Boris Peternelj, ogenj sicer še ni pogašen, a je pod nadzorom. Jutro na Krasu ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem