Povezane novice

(Video in foto) Nalivi povzročili ogromno težav: Plazovi, neprevozne ceste, zalite kleti, podrta drevesa

Necenzurirano 19.07.2024
Napovedi vremenoslovcev so se uresničile, že v popoldanskih urah so se začele po državi pojavljati krajevne plohe in nevihte, ki so do večera predvsem na Koroškem povzročile veliko težav. Na severovzhodu in severu ter severovzhodu države so se v… »

Na Koroškem že težave zaradi nalivov, zaradi plazu zaprta cesta Dravograd - Radlje

Dnevnik 19.07.2024
Nevihte z močnimi nalivi so že zajele severni del države, podobno pa je pričakovati tudi drugod, ko se bodo razširile proti jugu in še naprej prožile v pasovih, na svojem Facebook profilu poroča portal Neurje.si. Zaradi zemeljskega plazu je zaprta… »

S severa in zahoda se širijo nevihte, na Koroškem se je ob močnih padavinah sprožil zemeljski plaz

RTV Slovenija 19.07.2024
S severa in zahoda države se širijo močne nevihte, ki bodo ponoči zajele vso Slovenijo. Najhuje je trenutno na Koroškem. Zaradi močnih padavin so možne hudourniške poplave in nastanek plazov, zato je Arso izdal oranžno vremensko opozorilo… »

Slovenija že v primežu neviht

Zurnal24 19.07.2024
Na severu so se sredi popoldneva že začele pojavljati nevihte, kot kaže je bilo središče nevihte, ki je medtem že oslabela, na Jezerskem. Nevihta je bila tudi na italijanski stran severozahodno ob Bovca. Okrog osmih zvečer so veliki nevihtni… »

OPOZORILO: V prihodnjih dneh povečana nevarnost za nastanek zemeljskih plazov

Regional 19.07.2024
Geološki zavod Slovenije opozarja, da bo zaradi napovedanih padavin in namočenosti tal v noči na soboto in v soboto pa tudi še v prihodnjih dneh povečana nevarnost za nastanek zemeljskih plazov, reaktivirajo pa se lahko tudi že obstoječi. Opozorilo… »

Prihajajo nevihte in močnejši nalivi, povečana nevarnost plazov

Dnevnik 19.07.2024
Agencija RS za okolje je za današnje popoldne in jutrišnje dopoldne razglasila oranžno vremensko opozorilo za vso državo. Civilna zaščita RS napoveduje, da bo v povečani pripravljenosti celoten severni del države. Po daljšem obdobju sončnega in… »

Ob napovedanih padavinah še eno, novo opozorilo. Za vso državo!

Zurnal24 19.07.2024
Opozorilo velja za današnjo noč in tudi za prihodnje dni. Geološki zavod Slovenije opozarja, da bo zaradi napovedanih padavin in namočenosti tal v noči na soboto in v soboto pa tudi še v prihodnjih dneh povečana nevarnost za nastanek zemeljskih… »

ORANŽNO OPOZORILO – BLIŽAJO SE MOČNI NALIVI: To je čas, ko bo nevihtni sistem prešel slovensko Istro, možna je…

Regional 19.07.2024
Danes bo predvsem sredi dneva in popoldne po nižinah velika toplotna obremenitev. Najbolj vroče bo na Primorskem. Ponoči pa bodo nevihte vse pogostejše in se do jutra razširile nad večji del Slovenije. Pričakovati je močnejše nalive. Agencija RS… »

Arso izdal oranžno opozorilo: "Po potrebi bomo opozorilo zaostrili"

Zurnal24 19.07.2024
"Ob tako močnih padavinah, kljub trenutni suši, pričakujemo zelo hiter porast predvsem hudourniških vodotokov ter seveda meteornih voda. Situacija je potencialno nevarna, zato bomo po potrebi vremensko opozorilo zaostrili," pravijo na agenciji za… »

Arso izdal oranžno opozorilo, »situacija je potencialno nevarna«

Necenzurirano 19.07.2024
Že ponoči se bo vreme obrnilo na glavo. Pričakovati je obilne padavine, zaradi česar je Agencija RS za okolje (Arso) za vso državo izdala oranžno opozorilo. Danes bo še delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne celo večinoma sončno, še… »

Jutri močnejši nalivi. Kaj sledi do prihodnjega vikenda?

Zurnal24 19.07.2024
Danes popoldne nekaj ploh in neviht, jutri pa sledijo močnejši nalivi. Danes dopoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, napovedujejo vremeenoslovci na Arsu. Popoldne bo večinoma sončno, predvsem na severozahodu bo nastalo nekaj ploh in… »

Novice dneva »

Neverjetni posnetki: Voda odnaša cele hiše, hlodi na ulicah

Zurnal24 pred 55 minutamiše 1 povezana

Pirc Musar: "Imeti svojo državo ni samoumevno"

RTV Slovenija pred eno uroše 4 povezane

Veter podiral drevesa, sirena za nevarnost v Topolšici

RTV Slovenija pred tremi uramiše 3 povezane

54-letnega slovenskega turnega smučarja našli dva metra pod snegom

Necenzurirano pred 20 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem