Povezane novice

Modri zaslon računalniške smrti

Dnevnik 19.07.2024
Na tisoče naprav z operacijskim sistemom Windows po svetu se je včeraj soočalo s težavami ob zagonu, kar je vplivalo in bo najverjetneje še vplivalo na poslovanje bank, letališč, medijskih hiš in drugih podjetij. Iz podjetja Microsoft so… »

Svete: Prizadeta podjetja zaradi izpadov informacijskih sistemov so iz zelo različnih sektorjev

RTV Slovenija 19.07.2024
Svetovni izpad informacijskih sistemov je prizadel tudi nekatera podjetja v Sloveniji, je potrdil direktor vladnega urada za informacijsko varnost Uroš Svete, vendar njihovih imen ni želel razkriti. Težave sta javno potrdila Krka in brniško… »

Po svetu obsežen izpad računalniških sistemov, na letališčih motnje postopoma odpravljajo

RTV Slovenija 19.07.2024
Z vsega sveta poročajo o izpadih informacijskih sistemov, ki je prizadel banke, letalske družbe, medijske hiše, trgovine in druga podjetja. Izpad informacijskih sistemov ni povezan s kakšnim hekerskim napadom. Za izpade naj bi bila kriva zadnja… »

Izpad IT storitev: Težave bodo odpravljali še kar nekaj časa

Zurnal24 19.07.2024
Težave, ki se pojavljajo po vsem svetu, še niso odpravljene in verjetno bo trajalo še nekaj časa, preden se bodo razmere normalizirale. Globalni izpad IT storitev smo občutili tudi v Sloveniji. "Prizadete so vse celine, različni servisi in… »

Uroš Svete: Prizadete finančne, zdravstvene, letalske storitve, »vikend bo za IT vzdrževalce kar zelo pester«

Necenzurirano 19.07.2024
Svet se je danes znašel v primežu kibernetskih težav, obsežnega izpada, s katerim se srečujejo številni uporabniki Windowsa. O težavah poročajo tudi z ljubljanskega letališča. Številne uporabnike operacijskega sistema Windows je danes ob… »

Dopustniki na Hrvaškem, pa tudi drugod: Pričakujte nepričakovano

Necenzurirano 19.07.2024
Napaka oziroma pomanjkljivost pri posodobitvi v sistemu Windows je danes svet pahnila v kibernetski kaos. Slovenski dopustniki ne bodo presenečeni, da imajo težave tudi na Hrvaškem. Poročali smo že o obsežnih kibernetskih težavah, s katerimi se… »

MODRI ZASLON SMRTI OHROMIL SVET: Tehnične težave tudi v slovenskih podjetjih ter na letališču (FOTO)

Regional 19.07.2024
Zaradi širšega globalnega izpada informacijskih sistemov se s težavami soočajo tudi nekatera podjetja v Sloveniji. Na Letališču Jožeta Pučnika Ljubljana imajo težave s sistemi za prijavo na let, zato trenutno prihaja do manjših zamud v odhodih… »

Množičen izpad po vsem svetu, prizemljena letala, težave za banke, medije

Zurnal24 19.07.2024
Po vsem svetu poročajo o IT izpadih. Težave imajo letalske družbe, banke, borze, medijske družbe. Pri tehničnih težavah, s katerimi se trenutno soočajo organizacije po vsem svetu, gre glede na javno dostopne podatke za izpad zaradi tehnične… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem