Povezane novice

SDS in NSi bi preiskovali energetska podjetja

Dnevnik 19.07.2024
Poslanci opozicijskih SDS in NSi so v parlamentarni postopek vložili zahtevo za začetek nove parlamentarne preiskovalne komisije o ugotavljanju in oceni dejanskega stanja zaradi ogrožanja energetske neodvisnosti RS. Pod drobnogled želijo vzeti… »

Pod lupo poslancev se bo znašel kar celotni sektor gospodarstva

Necenzurirano 19.07.2024
V SDS s pomočjo NSi ustanavljajo parlamentarno komisijo, ki bo preiskovala slovensko energetiko. Toda pri tem bodo hitro naleteli na težavo. Še nedolgo nazaj je namreč domačo energetiko obvladovala prav SDS. Poslanci dveh opozicijskih strank, SDS in… »

Žan Mahnič: Preiskovalka o energetiki bo dober test, ali zakon Urške Klakočar Zupančič omogoča učinkovito parlamentarno…

Gorenjski utrip 19.07.2024
Poslanec SDS Žan Mahnič je na novinarski konferenci spregovoril o zahtevi za odreditev nove parlamentarne preiskovalne preiskave o ugotavljanju in oceni dejanskega stanja zaradi ogrožanja energetske neodvisnosti Republike Slovenije. “Pod zahtevo za… »

SDS in NSi želita v DZ-ju preiskovati delo celotne slovenske energetike v zadnjih desetih letih

RTV Slovenija 19.07.2024
V skladu z novim zakonom o parlamentarni preiskavi smo se odločili, da preiskavo razširimo na celotno slovensko energetiko in kaj se je v zadnjih 10 letih tam dogajalo, je na predstavitvi zahteve po novi parlamentarni preiskavi povedal Žan Mahnič… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem