Povezane novice

NOČNO OPUSTOŠENJE: V delu Kokre poškodovanih deset objektov, zaselek ostaja ogrožen (FOTO)

Regional 20.07.2024
Velika količina padavin je v poznih petkovih večernih urah na delu razpotegnjene vasi Kokra povzročila zdrs večjih količin materiala. Pri tem je bilo poškodovanih deset objektov. Natančnejša razsežnost posledic neurja bo znana tudi po pregledu… »

Foto: V vasi Kokra po plazu dve hiši nista primerni za bivanje

Necenzurirano 20.07.2024
Silovito neurje je povzročilo razdejanje na več koncih severne Slovenije. Med najbolj prizadetimi je občina Preddvor. Najhuje je bilo v zaselku Podlebelca, kjer sta potok z nanosi in večja količina kamenja in peska, ki je prigrmela izpod Kalškega… »

Plaz zasul 10 hiš v delu Kokre, štiri so neprimerne za bivanje. Zaselek ostaja ogrožen.

RTV Slovenija 20.07.2024
Velika količina padavin je v poznih petkovih večernih urah na delu vasi Kokra povzročila zdrs večjih količin materiala. Pri tem je bilo poškodovanih deset objektov. Nanose materiala že odstranjujejo, zaselku pa tudi v prihodnje grozi nevarnost… »

Plaz zasul deset hiš, dve sta uničeni

Zurnal24 20.07.2024
Velika količina padavin je v poznih petkovih večernih urah na delu razpotegnjene vasi Kokra povzročila zdrs večjih količin materiala. Pri tem je bilo poškodovanih deset objektov. Trenutno potekajo interventna dela z odstranjevanjem nanosov… »

Plaz zasul več hiš v Kokri, prebivalce evakuirali

Gorenjski glas 20.07.2024
Nad delom vasi Kokra, imenovanem Kurja vas, ki ga je ponoči zasul plaz, se po besedah preddvorskega župana Roka Robleka zadržuje še na milijone kubičnih metrov materiala, zato obstaja nevarnost, da bo ob deževju zgrmel v vas. Kokra – Sinočnje… »

Foto: Siloviti nalivi zahtevali reševanje tudi v noči na soboto

Necenzurirano 20.07.2024
Obilne padavine so tudi v noči na soboto še naprej povzročale številne težave na območjih regijskih centrov za obveščanje Slovenj Gradec, Kranj, Ljubljana, Celje, Maribor, Novo mesto in Brežice. Skupno so zabeležili okrog 200 dogodkov. Gasilci… »

Potok odnesel most, gorela hiša, skavte so pospremili na varno

Zurnal24 20.07.2024
Neurje in močni nalivi so v petek pozno zvečer na Gorenjskem povzročili kar nekaj težav. Z bohinjskih gora so reševali skupino petih nemških skavtov, ki je obtičala zaradi vremena. V vasi Kokra v preddvorski občini pa so na varno pospremili 47… »

PO SLOVENIJI DIVJALA NEURJA: Voda zalila objekte, veter odkrival strehe

Regional 20.07.2024
Obilne padavine v petek zvečer in v noči na soboto so povzročile številne težave po Slovenji; skupno so zabeležili okrog 200 dogodkov. Zlasti so prizadete občine Solčava, Laško, Mozirje, pa tudi Šoštanj, Velenje, Dravograd in Muta, kjer sta… »

V Kokri odneslo most, reševali so tudi skavte

Gorenjski glas 20.07.2024
Za nami je burno vremensko dogajanje. Včeraj zvečer in ponoči so obilne padavine povzročile veliko preglavic tudi na Gorenjskem. Preddvor, Stara Fužina – Uprava RS za zaščito in reševanje poroča, da je narasel potok v naselju Kokra odnesel most… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem