Povezane novice

Pogačar s sprintom dobil še drugo peklensko alpsko etapo!

RTV Slovenija 20.07.2024
Tadej Pogačar (UAE Emirates) je neuničljiv! Dobil je še drugo peklensko alpsko etapo letošnjega Toura in le še potegnil črto pod letošnjo dominantnostjo. To je bila zanj peta etapna zmaga na letošnji Dirki po Franciji. O zmagovalcu etape je… »

Če bi kdo pred začetkom napovedal tako dominantnost, mu Pogačar ne bi verjel

RTV Slovenija 20.07.2024
Po pirenejskem dvojčku je Tadej Pogačar dobil tudi zaporedni izjemno zahtevni etapi v Alpah in potrdil svojo vladavino na 111. Dirki po Franciji. Od kronanja v Nici ga loči le še zaključni kronometer. Kralj letošnjega Toura ima v skupnem seštevku… »

"Jutri bo malce nevarno, a bom bolj užival"

Zurnal24 20.07.2024
Pogačar še do 16. etapne zmage na dirki po Franciji. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 20. etape dirke po Franciji. Na trasi od Nice do vrha prelaza Couillole (132,8 km) tokrat ni napadel od daleč, največ moči… »

Pogačar do 16. etapne zmage na dirki po Franciji

Dnevnik 20.07.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 20. etape dirke po Franciji. Na trasi od Nice do vrha prelaza Couillole (132,8 km) tokrat ni napadel od daleč, največ moči pa je prihranil v sprintu in premagal Danca Jonasa… »

ŽE PETA ZMAGA NA LETOŠNJEM TOURU: Tadej Pogačar še do 16. etapne zmage na dirki po Franciji

Regional 20.07.2024
Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 20. etape dirke po Franciji. Na trasi od Nice do vrha prelaza Couillole (132,8 km) tokrat ni napadel od daleč, največ moči pa je prihranil v sprintu in premagal Danca Jonasa… »

Pogačar še do 16. etapne zmage na dirki po Franciji

Gorenjski glas 20.07.2024
Nica – Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec 20. etape dirke po Franciji. Na trasi od Nice do vrha prelaza Couillole (132,8 km) tokrat ni napadel od daleč, največ moči pa je prihranil v sprintu in premagal Danca… »

Pogi tudi s pomočjo tekmecev do pete etapne zmage

Zurnal24 20.07.2024
Predzadnja etapa na Touru se je končala z novim uspehom Tadeja Pogačarja. Tokrat mu je šlo na roko delo ekipe Soudal - Quick-Step, nato tudi napad Jonasa Vingegaarda. Tadej Pogačar je še zadnji odločilen korak k osvojitvi svoje tretje skupne zmage… »

Razposajeni Pogi jo je med etapo zagodel Urški

Zurnal24 20.07.2024
Tadej Pogačar je imel med etapo čas tudi za norčijo. Tadej Pogačar je tudi v 20. etapi prišel do zmage. Med preizkušnjo tega niti ni imel v načrtu, a je nato izkoristil predvsem delo moštva Soudal - Quick-Step, ki je navilo tempo, s tem poskušalo… »

Pogačar razkril, zakaj ravno Jorgensonu ni želel prepustiti zmage

Zurnal24 20.07.2024
Tadej Pogačar je razkril, da je bil v petek pripravljen celo prepustiti etapno zmago, če bi se zanjo potegoval kdo drug, kot pa kolesar Visme-Lease a Bike. Nekaj časa je že kazalo, da se bo nizozemska ekipa Visma-Lease a Bike le veselila svoje druge… »

Takšen pekel na predzadnji dan še čaka Pogačarja

Zurnal24 20.07.2024
Bo Pogačar na zadnji gorski etapi zgolj užival na domačih cestah, ali poizkušal še enkrat dotolči konkurenco? Slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja (UAE Team Emirates) le še dve etapi čakata do konca dirke po Franciji. Petindvajsetletnik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem