Povezane novice

Pogačar dobil kronometer, potrdil zmago na Touru in nasledil Pantanija

RTV Slovenija 21.07.2024
Tadej Pogačar (UAE Emirates) je dobil še tretjo zaporedno etapo na Dirki po Franciji. Z veličastno zmago na kronometru je suvereno potrdil prevlado in končno zmago na letošnji Dirki po Franciji! Kaj sploh dodati? Še včeraj je po drugi zaporedni… »

Nesporni kralj Toura in svetovnega kolesarstva

Dnevnik 21.07.2024
Tadej Pogačar je veliki zmagovalec že 111. kolesarske dirke po Franciji. Svojo premoč je potrdil tudi v zadnji etapi, na kateri je zanesljivo slavil zmago, skupno je bil najboljši na kar šestih etapah. Na 111. kolesarski dirki po Franciji, ki je bila… »

Pogačar že razkril svoj naslednji cilj: "To majico mu želim letos sleči"

Zurnal24 21.07.2024
Pogačar je na ulicah Nice spisal kolesarsko zgodovino. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec dirke po Franciji. Petindvajsetletnik s Klanca pri Komendi je tretjič v karieri slavil na največji kolesarski dirki… »

Pogačar navdušil: "V glavi sem imel Urškine besede, kako me sovraži ..."

Zurnal24 21.07.2024
Pogačar je do tretjega slavja na Touru prišel z novo prepričljivo zmago. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar je zmagovalec dirke po Franciji. Petindvajsetletnik s Klanca pri Komendi je še tretjič v karieri slavil na največji kolesarski… »

KOMENDA PONOVNO RUMENA! Tadej Pogačar tretjič osvojil Dirko po Franciji

Domžalec 21.07.2024
Tadej Pogačar (UAE Emirates) je z veličastno zmago na kronometru potrdil prevlado in dobil še tretjo zaporedno etapo na Dirki po Franciji. Čestitkam iz celega sveta se pridružujemo tudi v našem uredništvu. Utrinek iz ogleda zadnje etape v… »

Pogačar tudi v "uri resnice" deklasiral konkurenco in potrdil skupno zmago

Zurnal24 21.07.2024
Tadej Pogačar je pometel s konkurenco tudi na zaključnem kronometru od Monaka do Nice. S šesto etapno zmago na letošnjem Touru je potrdil tudi svojo tretjo skupno zmago na dirki po Franciji. Slovenski kolesarski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates)… »

Veličastno! Tadej Pogačar z etapno zmago tretjič osvojil Dirko po Franciji

Necenzurirano 21.07.2024
Pri prvem vmesnem času na kronometru je bil Tadej Pogačar najhitrejši, na drugem ga je povečal na 24 sekund, na zadnjem vmesnem času pa je bil spredaj že minuto. Tudi v cilju je bil najhitrejši. Pogačar je znova sedel na prestol kot kralj… »

NOVA PREPRIČLJIVA ZMAGA: Pogačar do tretjega slavja na Touru

Regional 21.07.2024
Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec dirke po Franciji. Pogačar je tretjič v karieri slavil na največji kolesarski dirki, potem ko je bil najboljši že v letih 2020 in 2021. Zadnjo etapo, vožnjo na čas od Monaca do Nice, je znova… »

Pogačar: Na zadnjih dveh Tourih vedno nekaj napak, letos pa je bilo vse popolno

RTV Slovenija 21.07.2024
Kralj Toura je tretjič postal Tadej Pogačar. In to s kakšno dominacijo. Slovenski šampion je na 111. Dirki po Franciji dobil kar šest etap. Najtežjih pet gorskih, piko na i fantastičnim predstavam pa je postavil še na zadnjem dejanju. Zaradi… »

Pogačar do tretjega slavja na Touru z novo prepričljivo zmago

Gorenjski glas 21.07.2024
Nica – Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je zmagovalec dirke po Franciji. Petindvajsetletnik s Klanca pri Komendi je tretjič v karieri slavil na največji kolesarski dirki, potem ko je bil najboljši že v letih 2020 in… »

Remcov šef udaril po Vismi zaradi izjav o Pogačarju

Zurnal24 21.07.2024
Patrick Lefevere je ekipo Visma-Lease a Bike označil za slabe poražence po izjavah na račun Pogačarja. Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) na letošnji dirki po Franciji še naprej kaže svojo dominanco. Dan pred zaključnim kronometrom si je… »

Pri Vismi kritični do Pogačarja: "To mu ne pomaga pri priljubljenosti!"

Zurnal24 21.07.2024
Športni direktor Visme-Lease a Bike je mnenja, da je Pogačar zaradi svoje želje po zmagovanju vse manj priljubljen. Kolesarski ekipi Visma-Lease a Bike je na obeh alpskih etapah letošnje dirke po Franciji dobro kazalo, da bo oplemenitila svojo zbirko… »

"Jonas morda ni izgubljal zaradi poškodbe, saj je najbolje pripravljen doslej, Tadej je boljši"

RTV Slovenija 21.07.2024
Tadej Pogačar je postal drugi kolesar, ki je na Dirki po Franciji dobil pet gorskih etap – v soboto zmage ni pričakoval, a ko se je ponudila priložnost, jo je zagrabil in znova dokazal, da je najboljši. Luka Mezgec, eden od kolesarjev v karavani, v… »

Tour de France 2024: V Nici že odmeva Zdravljica

Dnevnik 21.07.2024
Tadej Pogačar je le še 33 kilometrov oddaljen od svoje tretje zmage na dirki po Franciji. Nica je pripravljena na veliki zaključek 111. dirke po Franciji. Dirka se bo prvič v zgodovini končala izven glavnega mesta Francije, Pariza. Velika čast je… »

Pogačar ne bo lovil trojčka na Vuelti: ''Po Touru si najbolj zasluži odmor.''

Dnevnik 21.07.2024
Direktor kolesarske ekipe UAE Team Emirates Mauro Gianneti je pred novo skupno zmago Tadeja Pogačarja na dirki po Franciji z izbranimi besedami govoril o svojem varovancu. Ob tem je dejal, da si slovenski as zdaj najbolj zasluži odmor, kar bo zanj… »

To je pred Pogačarjem, od rumene majice ga loči 33 km

Zurnal24 21.07.2024
Do Pogačarjevega tretjega Toura le še 33,7 km vožnje proti uri. Slovenskega kolesarskega asa Tadeja Pogačarja (UAE Team Emirates) le še ena etapa loči do tretje skupne zmage na dirki po Franciji po letih 2020 in 2021. Do konca je ostal le še… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem