Povezane novice

Biden sporočil, da se umika iz predsedniške tekme, in podprl Kamalo Harris

RTV Slovenija 21.07.2024
Predsednik ZDA Joe Biden je po več tednih pritiskov sporočil, da se umika iz predsedniške tekme. "Mislim, da je v interesu stranke in države, da se umaknem," je sporočil v pismu, objavljenem na omrežju X. Kolege demokrate je pozval, da skupaj… »

Biden klonil pod pritiski in napovedal upokojitev

Dnevnik 21.07.2024
Predsednik Joe Biden se po vrsti spodrsljajev in ob naraščajočih pomislekih o njegovi sposobnosti opravljati položaj še štiri leta umika iz predsedniške tekme. Predlaga, da naj bo kandidatka stranke Kamala Harris. Kako bodo demokrati izbrali… »

Biden odstopil od kampanje / »Čas je, da stopimo skupaj in premagamo Trumpa«

Mladina 21.07.2024
Ameriški predsednik je dejal, da je v interesu stranke in države, da se umakne, podporo pa je izrazil podpredsednici Kamali Harris. Ameriški predsednik Joe Biden je na družbenih omrežjih naznanil, da opušča svojo kampanjo za vnovično izvolitev… »

KDO GA BO NASLEDIL? Biden po pritiskih odstopil od predsedniške kampanje

Regional 21.07.2024
Ameriški predsednik Joe Biden je na mediju X naznanil, da opušča svojo kampanjo za ponovno izvolitev. Bidnovo sporočilo je prišlo po vse večjih pritiskih uglednih članov demokratske stranke, naj se umakne, potem ko se je konec junija izjemno slabo… »

Biden se umika iz predsedniške tekme

Necenzurirano 21.07.2024
Ameriški predsednik Joe Biden je danes sporočil, da odstopa od kampanje za vnovično izvolitev. "Mislim, da je v interesu stranke in države, da se umaknem," je sporočil in kot demokratsko kandidatko podprl aktualno podpredsednico Kamalo Harris. Nekaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem