Povezane novice

Kamala Harris / »Dediščina predsednika Bidna nima primerjave v sodobni zgodovini«

Mladina 22.07.2024
Kamala Harris ob nabiranju demokratske podpore izrazila hvaležnost Bidnu. Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v prvem javnem nastopu, odkar je predsednik Joe Biden v nedeljo odstopil od predsedniške kandidature in jo podprl za demokratsko predsedniško… »

Vidni demokrati po izstopu Bidna iz predsedniške tekme strnili vrste za Kamalo Harris

RTV Slovenija 22.07.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris je na prvem javnem nastopu, odkar je Joe Biden v nedeljo odstopil od predsedniške kandidature in jo podprl za demokratsko predsedniško kandidatko, pozdravila Bidnovo zapuščino kot neprimerljivo v sodobni zgodovini… »

Kamala Harris ob nabiranju demokratske podpore izrazila hvaležnost Bidnu

Dnevnik 22.07.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris je danes v prvem javnem nastopu, odkar je predsednik Joe Biden v nedeljo odstopil od predsedniške kandidature in jo podprl za demokratsko predsedniško kandidatko, pozdravila Bidnovo zapuščino kot neprimerljivo v… »

Kamala Harris v osmih urah zbrala 46 milijonov

Zurnal24 22.07.2024
Izrazila je hvaležnost aktualnemu ameriškemu predsedniku. Podpredsednica ZDA Kamala Harris je danes v prvem javnem nastopu, odkar je predsednik Joe Biden v nedeljo odstopil od predsedniške kandidature in jo podprl za demokratsko predsedniško… »

Volitve v ZDA: nova kandidatka Kamala Harris dobiva vse več podpore, tudi med zvezdniki

Dnevnik 22.07.2024
V ZDA se po odstopu Joeja Bidna od kampanje za vnovično izvolitev na predsedniških volitvah 5. novembra krepi podpora visokih predstavnikov demokratov Kamali Harris za predsedniško kandidatko stranke. Podprli pa so jo tudi že številni zvezdniki. Na… »

Kdo vse je podprl Kamalo Harris?

Mladina 22.07.2024
Med drugim so jo javno že podprli Gavin Newsom, Pete Buttigieg in Josh Shapiro, ki so veljali za možne kandidate za demokratsko nominacijo. V ZDA se po odstopu Joeja Bidna od kampanje za vnovično izvolitev na predsedniških volitvah 5. novembra krepi… »

Kamala Harris in kokosova palma, kaj imata skupnega

Zurnal24 22.07.2024
Med številnimi odzivi na družbenih omrežjih tudi fotografije kokosove palme. Potem ko je predsednik ZDA Joe Biden po več tednih pritiska sporočil, da odstopa o kampanje za ponovno izvolitev in je izrazil podporo podpredsednici ZDA, je Kamala Harris… »

Mešani odzivi na kandidaturo Kamale Harris in težave demokratov z novimi obrazi

Dnevnik 22.07.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris je po izstopu Joeja Bidna iz dirke za vnovično izvolitev v Belo hišo že deležna številnih izrazov podpore. Še bolj glasni pa so tisti, ki so doslej ostali tiho oziroma so diplomatsko izrazili željo po drugem… »

Kamala Harris se bo potegovala za demokratsko predsedniško nominacijo

Mladina 22.07.2024
Bo postala prva ženska predsednica ZDA? Potem ko je predsednik ZDA Joe Biden sporočil, da odstopa od kampanje za ponovno izvolitev, in je izrazil podporo podpredsednici ZDA Kamali Harris, je ta sporočila, da se namerava potegovati za predsedniško… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem