Povezane novice

Fantastičen odgovor Pogačarja na namigovanja o dopingu

Zurnal24 22.07.2024
Tadej Pogačar se je po zmagi na dirki po Franciji moral braniti tudi pred standardnimi obtožbami o uporabi dopinga. Tadej Pogačar v letošnjem letu ponovno prestavlja meje mogočega, potem ko je šestim etapam in skupni zmagi na Giru dodal prav toliko… »

Kakšen car! To je med govorom Pogačar sporočil "metalcu čipsa"

Zurnal24 22.07.2024
Pogačar je na zmagovalnih stopničkah postregel tudi s šalo na račun gledalca, ki mu je v obraz vrgel čips. Tadej Pogačar je v nedeljo postal šele osmi kolesar v zgodovini ter prvi po letu 1998, ki se lahko pohvali, da je v isti sezoni osvojil Giro… »

Pogačar se je tudi zaradi zadnjih dveh Tourov razvil v svojo najboljšo različico

RTV Slovenija 22.07.2024
Tadej Pogačar skoraj tri leta ni osvojil tritedenske dirke. V pripravah na novo sezono je marsikaj spremenil, prilagodil in nadgradil. Plod svojega dela je zdaj pobral z dvojčkom Giro in Tour, prvim v tem stoletju. Ogromno črnila je bilo prelitega o… »

Pogačar v povprečju na Dirki po Franciji dobi vsako šesto etapo

RTV Slovenija 22.07.2024
Tadej Pogačar je v povprečju dobil skoraj vsako šesto etapo na Dirki po Franciji, s čimer je v tem pogledu šesti najuspešnejši kolesar v zgodovini Toura. Najvišje povprečje ima Belgijec Freddy Maertens. Na portalu Športni SOS tudi tokrat… »

Zgodovinski dvojček: Pogačar majice vodilnega ni nosil le na treh etapah

RTV Slovenija 22.07.2024
"Po predstavah in občutku, kako naj bi se risale etape v prihodnje, bi lahko Tadej Pogačar v prihodnosti napadel tudi rekord 35 etapnih zmag na Dirki po Franciji, sploh če ohrani pospešek, eksplozivnost in sprint navkreber," razmišlja Toni Gruden… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem