Povezane novice

Delovna nesreča posledica kaznivega dejanja

Dnevnik 22.07.2024
Včeraj ob devetih dopoldne se je na gradbišču ceste med Mursko Soboto in Noršinci smrtno poškodoval 56-letni delavec. Po prvih informacijah naj bi ga z delovnim strojem zadel delavec iz Hrvaške, pri tem pa se je 56-letnik tako hudo poškodoval, da… »

Smrtna delovna nesreča: na gradbišču ceste povozil delavca

Dnevnik 22.07.2024
Do nesreče je prišlo med premikom delovnega stroja, ki je poškodoval slovenskega delavca. Tega so z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer je podlegel poškodbam. S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da je… »

Tragično: Umrl med premikom gradbenega stroja

Zurnal24 22.07.2024
Nesreča pri delu na gradbišču ceste Murska Sobota – Noršinci. Danes, malo pred 9. uro so bili policisti iz Murske Sobote obveščeni o tragični nesreči pri delu na gradbišču ceste Murska Sobota – Noršinci. Na kraj so bili napoteni tamkajšnji… »

Tragedija v Murski Soboti: Delavca povozil delovni stroj, ni mu bilo pomoči

Necenzurirano 22.07.2024
Na enem od gradbišč v Murski Soboti se je danes zjutraj pripetila huda nesreča pri delu. Delavec je umrl, so pozneje sporočili iz PU Murska Sobota. Nesreča se je zgodila ob približno 9. uri na gradbišču na Noršinski ulici, kjer je po poročanju… »

Nesreča na gradbišču ceste Murska Sobota–Noršinci usodna za 56-letnega delavca

RTV Slovenija 22.07.2024
Malo pred 9. uro dopoldne so bili murskosoboški policisti obveščeni o nesreči pri delu. 56-letni delavec, ki je bil poškodovan med premikom delovnega stroja, je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici. Policisti so bili dopoldne obveščeni o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem