Povezane novice

Air tractor si je ob pristanku poškodoval podvozje

RTV Slovenija 22.07.2024
Pri gašenju z letalom air tractor v bližini Ilirske Bistrice se je zgodil incident pri pristajanju letala na letališču v Portorožu. Letalo ni pristalo na kolesih, ampak na amfibijskem podvozju. Pilot ni poškodovan. Na kraju so inšpektorji in… »

Air tractor gasil požar po udaru strele, pri pristanku naletel na težave

Zurnal24 22.07.2024
Požar je pod nadzorom, air tractor pa pristal po hudih težavah. Danes popoldne je po udaru strele zagorelo v okolici Ilirske Bistrice. Požar je, tudi zaradi dežja, pod nadzorom. Na pomoč so sicer po poklicali tudi air tractorja, pri vrnitvi na… »

Nezgoda Air Tractorja na letališču v Portorožu

Necenzurirano 22.07.2024
Danes popoldne je bilo to specializirano letalo za gašenje na delu v okolici Ilirske Bistrice, kjer je zagorelo po udaru strele. Požar je, tudi zaradi dežja, pod nadzorom. Tam so z Air Tractorjem pomagali gasiti požar na suhi travi na težko dostopnem… »

Air tractor gasil požar na ilirskobistriškem, pri pristanku pa naletel na težave

Dnevnik 22.07.2024
Danes popoldne je po udaru strele zagorelo v okolici Ilirske Bistrice. Požar je, tudi zaradi dežja, pod nadzorom. Na pomoč so sicer po poklicali tudi air tractorja, pri vrnitvi na portoroško letališče pa je imelo eno od letal težave, saj se med… »

TEŽAVE AIR TRACTORJA NA PORTOROŠKEM LETALIŠČU: Med pristankom se niso spustila kolesa

Regional 22.07.2024
Danes popoldne je po udaru strele zagorelo v okolici Ilirske Bistrice. Požar je, tudi zaradi dežja, pod nadzorom. Na pomoč so sicer poklicali tudi air tractorja, pri vrnitvi na portoroško letališče pa je imelo eno od letal težave, saj se med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem