Povezane novice

Kamala Harris praktično že protikandidatka Donalda Trumpa in z 81 milijoni v 24 urah

Dnevnik 23.07.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris je prejela zadostno podporo delegatov in je praktično že postala predsedniška kandidatka demokratov. Podprlo jo je namreč več kot 1976 delegatov, kolikor je potrebno za osvojitev nominacije v prvem krogu glasovanja… »

Kamala Harris pripravljena na dvoboj / »Poznam tipe, kot je Donald Trump«

Mladina 23.07.2024
Kamala Harris je sama od 880.000 posamičnih donatorjev zbrala okrog 81 milijonov dolarjev za svojo kampanjo, kar je največ v zgodovini v tako kratkem času. Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v ponedeljek na predvolilnem dogodku v Delawaru podpornikom… »

Kamala Harris si je zagotovila zadostno število demokratskih glasov za nominacijo

RTV Slovenija 23.07.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris je zagotovila, da se je pripravljena pomeriti z Donaldom Trumpom na volitvah in zmagati. Nova kandidatka demokratske stranke si je že zagotovila podporo demokratskih delegatov, njeno kampanjo pa zasipajo z denarjem… »

Kamala Harris: "Poznam tipe, kot je Donald Trump"

Zurnal24 23.07.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris pripravljena na volilni dvoboj s Trumpom. Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v ponedeljek na predvolilnem dogodku v Delawaru podpornikom zagotovila, da se je pripravljena pomeriti z Donaldom Trumpom na volitvah in… »

KAMALA HARRIS S SKORAJ POPOLNO PODPORO: Zbrala je tudi 81 milijonov dolarjev, kar je največ v zgodovini v tako kratkem času

Regional 23.07.2024
Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v ponedeljek na predvolilnem dogodku v Delawaru podpornikom zagotovila, da se je pripravljena pomeriti z Donaldom Trumpom na volitvah in zmagati, poročajo dopisniki Bele hiše. Harris je do ponedeljka zvečer prejela… »

ZDA: Demokratska stranka - podpredsednica na vso moč zagnala motorje

Dnevnik 23.07.2024
Kamala Harris je začela dejavno zbirati podporo za predsedniško nominacijo demokratske stranke, podprli so jo tudi nekateri potencialni protikandidati, Donald Trump pa jo je začel žaliti. Ankete kažejo, da za njim v večini ključnih zveznih držav… »

Novice dneva »

Se Sloveniji obeta resor za širitev EU-ja?

RTV Slovenija pred 5 uramiše 1 povezana

Garnbret navdušila v domači steni za 46. zmago v karieri

Zurnal24 pred tremi uramiše 2 povezani

Zakonca Steklasa na odru razkrila novico o nosečnosti

Necenzurirano pred 16 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem