Povezane novice

Morilca privedli na zaslišanje, tako je odgovoril na vprašanje, ali mu je žal

Zurnal24 23.07.2024
Novinarji so ga vprašali, če dejanje obžaluje. Kot smo že poročali, je 51-letni veteran vojne na Hrvaškem v ponedeljek vstopil v dom za starejše in začel streljati na ljudi. V incidentu je bilo ubitih pet tamkajšnjih varovank in ena uslužbenka… »

Poklical reševalce in jim nato zagrozil z nožem: "Bom kot Krešimir Pahoki"

Necenzurirano 23.07.2024
V hrvaškem Daruvarju, kjer je v ponedeljek prišlo do tragedije, ko je 51-letni vojni veteran v domu za starejše z orožjem ubil šest ljudi, se je danes pripetil nov incident. Danes okoli 14.30 so reševalci iz Daruvarja prejeli klic vinjenega… »

Povod za napad v Daruvarju bi bil lahko spor glede plačila stroškov bivanja v domu za starejše

RTV Slovenija 23.07.2024
Moškega, ki je v ponedeljek v Daruvarju na severovzhodu Hrvaške v strelskem pohodu v domu za starejše ubil šest ljudi, prav toliko pa jih je tudi ranil, so prepeljali v pripor v Bjelovarju, kjer ga čaka zaslišanje pred preiskovalnim sodnikom… »

To naj bi bil motiv za strelski napad, v katerem je umrlo šest ljudi

Zurnal24 23.07.2024
Moškega, ki je v ponedeljek v Daruvarju na severovzhodu Hrvaške v strelskem pohodu v domu za starejše ubil šest ljudi, prav toliko pa jih je tudi ranil, so danes prepeljali v pripor v Bjelovarju, kjer ga čaka zaslišanje pred preiskovalnim sodnikom… »

Šest mrtvih v Daruvarju: morilec se bo moral zagovarjati zaradi enajstih kaznivih dejanj

Dnevnik 23.07.2024
V domu starejših občanov v Daruvarju je upokojeni vojaški policist Krešimir Pahoki v ponedeljek ubil šest ljudi, več jih je ranil. V mestu so za jutri razglasili dan žalovanja. 51-letnega morilca so sinoči pridržali na policijski postaji v… »

Daruvar: »Mama ga je rotila, naj jo pride obiskat v dom. In potem jo je ubil ...«

Dnevnik 23.07.2024
Na dan prihajajo nove podrobnosti včerajšnjega strelskega pohoda v domu za starejše v Daruvarju, v katerem je umrlo šest ljudi. Za lokalni medij mojportal.hr je spregovorilo nekaj prič, ki so pojasnile ozadje morilčevega dejanja in njegovo… »

Morilca iz doma starostnikov poslali v pripor, v Daruvarju jutri dan žalovanja

Necenzurirano 23.07.2024
Krešimir Pahoki, 51-letni upokojeni vojni policist in veteran hrvaške osamosvojitvene vojne, je bil danes dopoldan zaslišan na policiji in potem predan pripornemu nadzorniku. Za zdaj se le ugiba, da je motiv morda spor glede plačila stroškov za dom… »

Nove podrobnosti masakra: Damir na ta dan menjal kolega in umrl

Zurnal24 23.07.2024
Na dan prihajajo nove podrobnosti masakra v Daruvarju, kjer 51-letni Krešimir Pahoki včeraj dopoldne v domu starejših občanov pobil deset ljudi. Prišel je na dvorišče in po krajšem pogovoru z lastnico doma najprej pokončal svojo mamo. Kot poroča… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem