Povezane novice

Morski psi ob brazilski obali na testiranju s pozitivnimi izvidi na kokain

RTV Slovenija 23.07.2024
Morski psi ob obali Brazilije so imeli na testiranju pozitiven izvid na kokain. Morski biologi so testirali 13 brazilskih ostronosnih morskih psov iz morja blizu Rio de Janeira ter v njihovem mišičnem tkivu in jetrih odkrili visoke ravni kokaina… »

13 MORSKIH PSOV POZITIVNIH NA KOKAIN: Vse samice v študiji so bile breje

Regional 23.07.2024
Morski psi ob obali Brazilije so bili pozitivni na kokain, pravijo znanstveniki. Morski biologi so testirali 13 brazilskih ostronosnih morskih psov, odvzetih iz obalnih voda blizu Ria de Janeira, in ugotovili, da imajo visoke ravni kokaina v mišicah in… »

Droga v morju: morski psi ob brazilski obali pozitivni na kokain

Dnevnik 23.07.2024
Tihotapci vsako leto v vode okoli Floride, Južne in Srednje Amerike odvržejo na tone kokaina. Raziskovalci zato že dolgo domnevajo, da bi lahko na morsko življenje v tem delu morja vplivale tudi odvržene droge. Študija, ki jo je izvedla fundacija… »

Morski psi v Braziliji so na kokainu

Necenzurirano 23.07.2024
Znanstveniki, ki so testirali morske pse ob obali Brazilije so ugotovili, da so bili vsi testirani subjekti pozitivni na kokain. Raziskovalci domnevajo, da na morsko življenje znatno vplivajo droge, ki jih tihotapci v sili odvržejo v morje. Preko morja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem