Povezane novice

Kdo od naših športnikov bo jutri na otvoritveni slovesnosti nosil slovensko zastavo?

Goriški portal 24.07.2024
Čast nositi slovensko zastavo na otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger v Parizu je pripadla Benjaminu Savšku, zlatemu olimpijskemu kanuistu, in Ani Gros, kapetanki ženske rokometne reprezentance. PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA… »

IMAMO JU! Ta dva slovenska športnika bosta na odprtju OI nosila slovensko zastavo (VIDEO)

Regional 24.07.2024
Kapetanka rokometne reprezentance Ana Gros in zlati olimpijski kanuist Benjamin Savšek bosta zastavonoši na petkovem odprtju olimpijskih iger v Parizu, so sporočili iz Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS). Izbranca bosta 26. julija na paradi narodov… »

Znano, kdo sta nosilca slovenske zastave v Parizu

Dnevnik 24.07.2024
Čast slovenskih zastavonoš na otvoritveni slovesnosti olimpijskih iger v Parizu je pripadla zlatemu olimpijskemu kanuistu Benjaminu Savšku in kapetanki ženske rokometne reprezentance Ani Gros. Izbranca bosta 26. julija na paradi narodov na reki Seni… »

Znano je, kdo bo vihtel slovensko zastavo na odprtju OI

Zurnal24 24.07.2024
Vodstvo slovenske olimpijske reprezentance je izbralo nosilca zastave na slavnostnem odprtju olimpijskih iger 2024 v Parizu. Kapetanka rokometne reprezentance Ana Gros in zlati olimpijski kanuist Benjamin Savšek bosta zastavonoši na petkovem odprtju… »

Zastavo na odprtju bosta nosila Gros in Savšek

RTV Slovenija 24.07.2024
Rokometašica Ana Gros in kanuist Benjamin Savšek sta bila izbrana kot slovenski zastavonoši na odprtju olimpijskih iger, ki bo v Parizu v petek zvečer. "Izbira zastavonoše je vselej težka naloga, saj mora vodstvo upoštevati kar nekaj dejstev, med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem