Povezane novice

Ali so pod oznako Izbrana kakovost – Slovenija prodajali tuja jabolka?

RTV Slovenija 25.07.2024
Potem ko je uprava za varno hrano konec junija opozorila na vsebnost pesticida fenpiroksimat v vzorcu jabolk, ki so bila v trgovinah pod oznako Izbrana kakovost – Slovenija, se poraja dvom o njihovem poreklu. Ta jabolka bi bila lahko poljska. Uprava za… »

Pod oznako Izbrana kakovost Slovenija naj bi prodajali tuja jabolka

Zurnal24 25.07.2024
Zaznali so v Sloveniji prepovedan pesticid. Podjetju razveljavili certifikat. Potem ko je uprava za varno hrano konec junija opozorila na prisotnost pesticida fenpiroksimat v vzorcu jabolk, ki so bila v trgovinah na prodaj pod oznako Izbrana kakovost… »

SMO POD SLOVENSKO OZNAKO KUPOVALI TUJA JABOLKA? Iz prodaje umaknili več kot 110 kilogramov tega sadja

Regional 25.07.2024
Potem ko je uprava za varno hrano konec junija opozorila na prisotnost pesticida fenpiroksimat v vzorcu jabolk, ki so bila v trgovinah na prodaj pod oznako Izbrana kakovost Slovenija, se zdaj poraja dvom o njihovem poreklu. Ta pesticid se v Sloveniji ne… »

Izbrana (ne)kakovost: So slovenska jabolka zrasla na Poljskem?

Dnevnik 25.07.2024
Uprava za varno hrano je konec junija objavila, da so v jabolkih Sadjarstva Slom odkrili ostanke pesticida fenpiroksimat, katerega uporaba na jablanah pri nas ni dovoljena. Prvi izsledki kažejo, da so bila jabolka, ki jih je Slom prodajal pod oznako… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem