Povezane novice

Na nasprotni pas in v kolesarja

Dnevnik 25.07.2024
V prometni nesreči, ki se je zgodila predvčerajšnjim zunaj naselja Grgar v novogoriški občini, je umrl 50-letni kolesar. Policisti so sporočili, da se je nesreča zgodila okoli 20. ure. Štiriintridesetletni voznik osebnega avtomobila, ki je peljal… »

Nova žrtev naših cest. Kolesar je pripeljal pravilno ...

Zurnal24 25.07.2024
Do nesreče je prišlo sinoči. V sredo zvečer je 34-letni voznik osebnega vozila na cesti Grgar-Bate v Novi Gorici prehiteval drugo vozilo, po prehitevanju pa zapeljal v ovinek po nasprotnem smernem vozišču, po katerem je pravilno pripeljal 50-letni… »

Tragedija v bližini Solkana: 34-letnik z avtom v ovinku zbil nič krivega kolesarja

Necenzurirano 25.07.2024
V sredo zvečer se je 34-letni voznik osebnega avtomobila odločil za zelo neprevidno prehitevanje na cesti v bližini naselja Grgar v bližini Solkana. 34-letnik je prehiteval drug avto, po prehitevanju pa je kar po nasprotnem smernem vozišču zapeljal… »

TRAGEDIJA NA PRIMORSKI CESTI: Zaradi prehitevanja ugasnilo eno življenje

Regional 25.07.2024
Včeraj okoli 20. ure se je na cesti Grgar–Bate zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Fotografija je simbolična. Z ogledom kraja prometne nesreče so policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica ugotovili, da je 34-letni voznik osebnega… »

Prometna nesreča s smrtnim izidom v Šentjakobu

Domžalec 25.07.2024
Včeraj, okoli 18. ure smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči na izvozu iz štajerske avtoceste Šentjakob. Po do sedaj znanih podatkih je 88-letni voznik vozil iz smeri Sneberij in zapeljal na izvoz Šentjakob, v križišču z Zasavsko cesto pa je… »

Voznik po prehitevanju trčil v kolesarja, ki je umrl

RTV Slovenija 25.07.2024
S PU-ja Nova Gorica so sporočili, da se je v sredo na cesti Grgar–Bate zgodila prometna nesreča. 34-letni voznik osebnega avtomobila je po prehitevanju zapeljal v desni pregledni ovinek po nasprotni strani vozišča in ob tem trčil v 50-letnega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem