Povezane novice

Danke v drugem polčasu kaznovale napake Slovenk z visoko zmago

RTV Slovenija 25.07.2024
Slovenske rokometašice so premierno nastopile na olimpijskih igrah. V 1. krogu skupine A so se pomerile z izbrano vrsto Danske in izgubile s 27:19. Danke so bile preprosto prevelik zalogaj za Slovenke. Ključno razliko so naredile z odlično in čvrsto… »

Selektor Slovenije: "Spet se je pokazalo, da je vse odvisno od nas"

Zurnal24 25.07.2024
"Danke niso zmagale, mi smo izgubili," je uvodni olimpijski obračun, na katerem so morali Slovenke priznati premoč Dankam, komentiral selektor Dragan Adžić. Slovenska ženska rokometna reprezentanca je še pred uradnim začetkom olimpijskih iger, v… »

Danke pokvarile olimpijsko premiero Slovenk v Parizu

Dnevnik 25.07.2024
Ženska rokometna reprezentanca Slovenije je na ognjenem krstu v olimpijski zgodovini visoko izgubila proti Danski z 19:27 (11:14). Naslednja tekma jo čaka v nedeljo ob 11. uri proti Južni Koreji. Visokoleteče napovedi Slovenk, da so sposobne ponoviti… »

Slovenske rokometašice odigrale svojo prvo tekmo na olimpijskih igrah

Zurnal24 25.07.2024
Slovenke na olimpijski premieri morale priznati premoč Dankam. Slovenske olimpijske nastope v Parizu so že dan pred odprtjem iger začele rokometašice. Slovenska ženska reprezentanca je v prvem olimpijskem dvoboju danes v skupini A izgubila z Dansko z… »

SLAB ZAČETEK, DOBER KONEC? Slovenske rokometašice za uvod v Parizu izgubile (FOTO)

Regional 25.07.2024
Slovenske olimpijske nastope v Parizu so že dan pred odprtjem iger začele rokometašice. Slovenska ženska reprezentanca je v prvem olimpijskem dvoboju danes v skupini A izgubila z Dansko z 19:27 (11:14). Naslednja tekma Slovenke čaka v nedeljo ob 11… »

DANES PRVI SLOVENSKI NASTOPI: Začetek OI bosta pospremila tudi Pirc Musar in Golob

Regional 25.07.2024
Slovenski športniki in športnice bodo začeli s prvimi nastopi na poletnih olimpijskih igrah, ki se bodo uradno začele v petek, 26. julija. Rokometašice se bodo v skupinskem delu pomerile z Dansko, v kvalifikacijskih bojih pa bosta nastopila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem