Povezane novice

KAOTIČEN PRIZOR NA CESTI: Domačin se je večkrat namerno zaletel v vozilo Poljaka, sledil je še incident s kitaro

Regional 25.07.2024
V Vanganelu sta se v sredo na vozišču sprla 37-letnik iz okolice Kopra in 51-letni Poljak. 37-letnik je trčil v vozilo 51-letnika in se odpeljal. Državljan Poljske je zapeljal za njim in ga prehitel, zatem sta se oba ustavila in se sprla. Koprčan se… »

Najprej z avtom, nato s kitaro

Dnevnik 25.07.2024
Možakar iz okolice Kopra se je z avtom namenoma zaletaval v vozilo Poljaka in nato njega ter sina še udaril s kitaro. Potem je pobegnil. Bil je pod vplivom alkohola in drog. Kaj vse se vozi po cesti, bi se lahko vprašali ob incidentu, o katerem so… »

Ravs voznikov pri Vaganelu; Koprčan Poljaka in njegovega sina premlatil s kitaro

Necenzurirano 25.07.2024
Glavni igralec kriminalne zgodbe je bil tudi pod vplivom alkohola in mamil. Danes ob 11. uri so bili policisti obveščeni o sporu dveh voznikov pri Vaganelu. Ugotovljeno je bilo, da je 37-letni voznik z okolice kopra trčil v vozilo 51-letnega… »

Po avtomobilskem trku je moški s kitaro napadel voznika in njegovega sina

RTV Slovenija 25.07.2024
V Vanganelu v Kopru sta se v sredo na cesti sprla 37-letnik iz okolice Kopra in 51-letni Poljak. 37-letnik je trčil v vozilo 51-letnika in se odpeljal. Državljan Poljske je zapeljal za njim in ga ustavil. Sprla sta se, Koprčan ga je napadel s kitaro… »

Bože mili, le kaj si ta Poljak zdaj misli o Slovencih

Zurnal24 25.07.2024
Koprski policisti so poročali o nenavadnem prometnem incidentu. Ob 10.59 so bili policisti PU Koper obveščeni o sporu na vozišču. Po zbiranju obvestil so ugotovili, da sta bila v sporu udeležena 37-letnik iz okolice Kopra in 51-letni državljan… »

Po večkratnem trčenju v vozilo Koprčan še s kitaro nad Poljaka

Dnevnik 25.07.2024
Domačin iz Kopra se je pod vplivom alkohola in drog večkrat zaletel v vozilo poljskega državljana, zatem pa je njega in njegovega sina udaril še s kitaro. Koprski policisti so obravnavali nenavaden primer spora na vozišču, v katerega sta bilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem