Povezane novice

Karavanke zaradi naleta še drugič popolnoma zaprte

Zurnal24 26.07.2024
Petkovo popoldne je zelo naporno za voznike na slovenskih cestah. Predor Karavanke na gorenjski avtocesti je bil zaradi prometne nesreče na avstrijski strani eno uro zaprt proti Avstriji, so popoldne sporočili s prometnoinformacijskega centra. Obvoz za… »

Zaradi naleta vozil predor Karavanke znova zaprt v obe smeri

Dnevnik 26.07.2024
Predor Karavanke na gorenjski avtocesti je zaradi naleta več vozil zaprt v obe smeri. Nastajajo zastoji, so sporočili s prometnoinformacijskega servisa. Obvoz za osebna vozila je možen preko Ljubelja ali Korenskega sedla. Za Kranjsko Goro priporočajo… »

Zastoji v predoru Karavanke, prometo obstal tudi drugod po Sloveniji

Necenzurirano 26.07.2024
Smo na vrhuncu poletne sezone, zato je bilo pričakovati prometno enega bolj obremenjenih koncev tedna. Svoje je dodalo tudi lepo vreme. Predor Karavanke na gorenjski avtocesti je po prometni nesreči, ki je za nekaj časa ohromila promet v obe smeri… »

Začelo se je, na teh odsekih največja gneča

Zurnal24 26.07.2024
Dve uri od Kopra do Ljubljane. Na vrhuncu poletne sezone je pred nami vroč in eden prometno bolj obremenjenih koncev tedna. In začelo se je. Največja gneča je na primorski avtocesti in to na več odsekih - od Razdrtega mimo Ravbarkomande, Unca in… »

Pozor, pred nami eden najhujših vikendov leta

Zurnal24 26.07.2024
Študenti bodo delili opozorilne letake. Na vrhuncu poletne sezone je pred nami vroč in eden prometno bolj obremenjenih koncev tedna. Agencija za varnost prometa (AVP) bo v soboto zato voznikom na glavnih bencinskih servisih na avtocestnih krakih med 11… »

PRIČAKUJEJO KAOTIČEN VIKEND: Zato bodo jutri v akciji študenti

Regional 26.07.2024
Na vrhuncu poletne sezone je pred nami vroč in eden prometno bolj obremenjenih koncev tedna. Agencija za varnost prometa (AVP) bo v soboto zato voznikom na glavnih bencinskih servisih na avtocestnih krakih med 11. in 18. uro delila letake o varni… »

Vreme: čez vikend tudi do 34 stopinj, v nedeljo možne plohe in nevihte

Dnevnik 26.07.2024
Po napovedi agencije za okolje bo danes pretežno jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 32 stopinj Celzija. Na primorskem še vedno oranžno opozorilo zaradi požarne ogroženosti. Tudi jutri bo večinoma jasno. Najnižje jutranje temperature… »

Zastoji: gneča na cestah narašča, promet se bo zgostil

Dnevnik 26.07.2024
Po podatkih Darsovega Prometno informacijskega centra lahko od danes do vključno torka pričakujemo prve resne kolone in zastoje, značilne za počitniški čas. V teh dneh se začenjajo tudi počitnice v državah, od koder prihaja na dopust v Slovenijo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem