Povezane novice

33. olimpijske igre odprte, ogenj prižgala trikratna olimpijska prvaka

RTV Slovenija 26.07.2024
33. olimpijske igre so odprte, ogenj sta prižgala Teddy Riner in Marie-Jose Perec. Spektakel na Seni je zmotil dež, ni pa pokvaril odličnega razpoloženja. Razigrana je bila tudi slovenska olimpijska odprava z zastavonošema Benjaminom Savškom in Ano… »

33. olimpijske igre odprte, ogenj prižgala nekdanja prvaka

Zurnal24 26.07.2024
V Parizu, ki olimpijske igre gosti tretjič, so se tokrat odločili za prav posebno otvoritveno slovesnost. Francoski predsednik Emmanuel Macron je nocoj v Parizu razglasil začetek olimpijskih iger. Pred tem se je ob pojemajoči večerni svetlobi odvila… »

Foto: Slovenski olimpijci v neusmiljenem vremenu zapluli po Seni

Necenzurirano 26.07.2024
Z nocojšnjo slovesnostjo v francoski prestolnici so se uradno začele 33. poletne olimpijske igre. Med približno 10.500 športniki, ki se bodo v prihodnjih dveh tednih borili za medalje v 329 disciplinah, jih je 90 iz Slovenije, med njimi pa tudi nekaj… »

Žan Luka Zelko in Anita Horvat zaročena na uvodni olimpijski slovesnosti

RTV Slovenija 26.07.2024
Jadralec Žan Luka Zelko in atletinja Anita Horvat sta se med slovesnim odprtjem olimpijskih iger v Parizu zaročila na reki Seni, je sporočila slovenska olimpijska reprezentanca. Uspešna športnika sta v zvezi od leta 2022. Oba sta večkrat poudarila… »

Francoski predsednik Macron v Parizu razglasil uradni začetek olimpijskih iger

Gorenjski glas 26.07.2024
Pariz – Francoski predsednik Emmanuel Macron je nocoj v Parizu razglasil začetek olimpijskih iger. Pred tem se je ob pojemajoči večerni svetlobi odvila slovesnost z nekaj tisoč nastopajočimi, v kateri ni manjkalo likov iz bogate francoske kulturne… »

Slovenska olimpijca sta se zaročila na otvoritvi iger!

Zurnal24 26.07.2024
V slovenski reprezentanci je tik pred uvodno slovesnostjo prišlo do veselega dogodka. Slovenska olimpijca jadralec Žan Luka Zelko in atletinja Anita Horvat sta se zaročila med nocojšnjim slovesnim odprtjem olimpijskih iger v Parizu. Z zaročencema se… »

Foto: Celine Dion naj bi zapela na slovesni otvoritvi v Parizu in zaslužila vrtoglavo vsoto

Necenzurirano 26.07.2024
Z nocojšnjo slovesnostjo, ki se bo začela ob 19.30, se bodo v francoski prestolnici uradno začele 33. poletne olimpijske igre. Na njej pa naj bi nastopila tudi Celine Dion, ki je v preteklosti bila zaradi bolezni primorana odpovedati več nastopov. Po… »

SLOVESNA OTVORITEV OLIMPIJSKIH IGER: Prvič v zgodovini bo potekala na vodi

Regional 26.07.2024
Z nocojšnjo slovesnostjo v francoski prestolnici se bodo uradno začele 33. poletne olimpijske igre. Med približno 10.500 športniki, ki se bodo v prihodnjih dveh tednih borili za medalje v 329 disciplinah, jih je 90 iz Slovenije. V mimohodu držav… »

V Parizu se uradno začenjajo olimpijske igre

Gorenjski glas 26.07.2024
Pariz – Z nocojšnjo slovesnostjo v francoski prestolnici se bodo uradno začele 33. poletne olimpijske igre. Med približno 10.500 športniki, ki se bodo v prihodnjih dveh tednih borili za medalje v 329 disciplinah, jih je 90 iz Slovenije. V mimohodu… »

Gremo v Pariz

Gorenjski glas 26.07.2024
Prav danes se v Parizu začenjajo poletne olimpijske igre, 33. olimpijada moderne dobe. Trajale bodo 17 dni, do 11 avgusta. To je že tretja olimpijada v Parizu, prejšnji sta bili v letih 1900 in 1924. A letošnje igre so veliko večje …. Igre v Parizu… »

Čast in ponos ter na srečo na ladji, da se noge spočijejo pred igrami

RTV Slovenija 26.07.2024
Uradno slavnostno odprtje 33. olimpijskih iger se že dolgo pričakuje s številnimi vprašanji, a tudi z velikimi pričakovanji. V povorki ladij na Seni bosta zastavo Slovenije dvigala Ana Gros in Benjamin Savšek. V četrtek zvečer se je slovenska… »

Imamo to. Pariz, prihajamo!

Gorenjski glas 26.07.2024
Kranj – To geslo združuje naše vrhunske športnike in športnice, ki bodo od danes do 11. avgusta tekmovali na olimpijskih igrah v Parizu. Na slovesnosti ob odprtju, na paradi narodov na reki Seni, bosta danes zvečer slovensko zastavo ponosno vihtela… »

Novice dneva »

Primož Roglič kljub okrnjeni ekipi ubranil rdečo majico!

Necenzurirano pred 5 uramiše 6 povezanih

Se Sloveniji obeta resor za širitev EU-ja?

RTV Slovenija pred 5 uramiše 1 povezana

Uroš in Tjaša bosta že drugič starša

RTV Slovenija pred 9 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem