Povezane novice

V Teksasu aretirali El Maya, šefa narkokartela

Dnevnik 26.07.2024
V Teksasu so aretirali vodjo glavnega mehiškega narkokartela Sinaloa, ki je največji dobavitelj fentanila v ZDA. To sintetično mamilo je veliko močnejše od heroina in zaradi predoziranosti z njim na leto umre kar 70.000 Američanov. Fentanil je tako… »

EL CHAPOJEV SIN IN NJEGOV NEKDANJI PARTNER ARETIRANA: Zaradi 'vodenja narkokartela'

Regional 26.07.2024
Joaquin Guzman Lopez, sin zloglasnega narkokralja, in Ismael 'El Mayo' Zambada, ki je skupaj z El Chapom soustanovil kartel Sinaloa, sta bila aretirana v Teksasu, je sporočilo ameriško ministrstvo za pravosodje. Sina zloglasnega mehiškega narkokralja… »

Prijeli najbolj iskanega narkokralja

Zurnal24 26.07.2024
Joaquin Guzman Lopez in El Mayo sta obtožena številnih kaznivih dejanj v zvezi s kriminalno organizacijo s sedežem v Mehiki. V El Pasu v Teksasu so v četrtek aretirali Joaquina Guzmana Lopeza, sina zaprtega šefa mamilarskega kartela Sinaloa Joaquina… »

V Teksasu aretirali sina El Chapa in soustanovitelja kartela Sinaloa

RTV Slovenija 26.07.2024
V El Pasu v Teksasu so aretirali Joaquina Guzmana Lopeza, sina zaprtega šefa mamilarskega kartela Sinaloa Joaquina El Chapa Guzmana, ter soustanovitelja tega kartela Ismaela "El Maya" Zambado, ki je z El Chapom kartel vodil tri desetletja. 38-letni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem