Povezane novice

Francoske železnice po sabotažah na omrežju znova delno obnovile promet

RTV Slovenija 26.07.2024
Francoske železnice (SNCF) po sabotažah na progah hitrih vlakov TGV, zaradi katerih je bil prekinjen promet med Parizom in nekaterimi deli države kot tudi z nekaterimi evropskimi prestolnicami, postopoma znova obnavljajo povezave. Le nekaj ur pred… »

#video #foto Napadi na železnice ohromili promet in zaznamovali otvoritev olimpijskih iger

Dnevnik 26.07.2024
Neznanci so na predvečer otvoritve olimpijskih iger z več usklajenjenimi akcijami ohromili promet francoskih hitrih vlakov proti Parizu. Na železniškem omrežju so na progah, ki glavno mesto povezuje z zahodom, severom in vzhodom države, povzročili… »

#video #foto Zaradi napadov na francosko omrežje hitrih vlakov TGV prizadetih 800.000 potnikov

Dnevnik 26.07.2024
Promet je bil prekinjen na progah med Parizom in nekaterimi deli Francije. Povezave počasi spet vzpostavljajo, do konca dneva naj bi začela voziti vsaj tretjina hitrih vlakov. Povezave bodo sicer močno motene do ponedeljka. "Domnevamo lahko, da so bili… »

#video #foto Zaradi napadov na železnico nastaja gneča na postajah v Parizu, akcije so bile usklajene

Dnevnik 26.07.2024
12:00 - Oglasil se je Jean-Pierre Farandou, izvršni direktor francoskega železniškega podjetja SNCF. V pogovoru za BFM TV je povedal, da so bili danes napadeni Francija in Francozi. »Mislim na vse Francoze, ki danes ne bodo mogli na počitnice, ali… »

Olimpijske igre: težave pred začetkom, z namernimi požigi povzročili motnje na vlakih proti Parizu

Dnevnik 26.07.2024
Neznanci so z več usklajenjenimi akcijami skoraj popolnoma ohromili železniški promet francoskih hitrih vlakov proti Parizu. Na železniškem omrežju so povzročili številne požare ali pa so namerno poškodovali pomembno prometno infrastrukturo. Kot… »

Tik pred začetkom olimpijskih iger drama v Parizu

Zurnal24 26.07.2024
Napad na železniško podjetje. Francosko železniško podjetje SNCF je sporočilo, da je bilo sinoči žrtev obsežnega napada s ciljem ohromiti omrežje hitrih vlakov TGV. Le nekaj ur pred uradno otvoritvijo olimpijskih iger v Parizu je bil tako zaradi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem