Povezane novice

Vlada vztraja pri Tomažu Veselu: bodo ujeli rok, ki jim ga je postavila predsednica komisije von der Leyen?

Dnevnik 26.07.2024
Preden bo v Bruselj poslala predlog, ki ga predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen pričakuje do 30. avgusta, Vesela čaka še predstavitev na nujni seji pred pristojnim odborom DZ za evropske zadeve v tem roku. Glede na njegove izkušnje je… »

V Bruselj bodo posredovali le eno ime

Zurnal24 26.07.2024
Vlada je danes na seji potrdila kandidaturo nekdanjega predsednika računskega sodišča Tomaža Vesela za evropskega komisarja iz Slovenije. Preden bo vlada v Bruselj poslala predlog, ki ga predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen pričakuje do… »

Vlada potrdila kandidaturo Tomaža Vesela za evropskega komisarja

RTV Slovenija 26.07.2024
Vlada je potrdila nekdanjega predsednika Računskega sodišča Tomaža Vesela za kandidata za evropskega komisarja. Predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen je države sicer pozvala, naj predlagajo tako kandidata kot kandidatko. Podpredsednik… »

Vlada v Bruselj pošilja Tomaža Vesela

Necenzurirano 26.07.2024
Vlada Roberta Goloba je na današnji redni seji odločala o kandidaturi nekdanjega predsednika računskega sodišča Tomaža Vesela za slovenskega evropskega komisarja. Njegovo kandidaturo so potrdili soglasno. Kot je v izjavi za javnost potrdil… »

PRIČAKOVANO: Vlada potrdila Tomaža Vesela za komisarskega kandidata

Regional 26.07.2024
Vlada je danes na seji potrdila kandidaturo nekdanjega predsednika računskega sodišča Tomaža Vesela za evropskega komisarja iz Slovenije. Preden bo v Bruselj poslala predlog, ki ga predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen pričakuje do 30… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem