Povezane novice

Savšek brez presežka v polfinale, čez prvo oviro uspešno tudi Eva Terčelj

RTV Slovenija 27.07.2024
Slovenska judoistka Maruša Štangar je že po prvem dvoboju končala olimpijske nastope. V kvalifikacijah je uspešno nastopil branilec naslova kanuist Benjamin Savšek in se s 14. časom uvrstil v ponedeljkov polfinale. Zanesljiva je bila tudi Eva… »

Prvo zlato za gostitelje: Francija preprečila Fidžiju tretje zaporedno zlato medaljo

RTV Slovenija 27.07.2024
Francoska reprezentanca v ragbiju 7 je v finalu olimpijskega turnirja premagala Fidži z 28:7 in s tem Fidžiju zadala sploh prvi poraz v zgodovini tega tekmovanja. Gostiteljica iger je s tem osvojila prvo zlato medaljo. Izid po prvem polčasu je bil še… »

Savšek in Terčelj v polfinalu

Zurnal24 27.07.2024
Slovenska tekmovalca v slalomu na divjih vodah sta preskočila prvo oviro. Slovenski kanuist Benjamin Savšek je na olimpijskih igrah v Parizu začel obrambo olimpijskega zlata iz Tokia. Na pariških brzicah je opravil z dvema kvalifikacijskima vožnjama… »

Italijani dobili derbi prvega dne

RTV Slovenija 27.07.2024
Na derbiju prvega dne odbojkarskega turnirja na olimpijskih igrah so svetovni prvaki Italijani premagali Brazilce s 3:1. Tekmovanja so dopoldne odprli Japonci in Nemci, s 3:2 je zmagala Nemčija. Slovenci, ki prvič nastopajo na olimpijskih igrah, bodo… »

Besne reakcije iz slovenskega tabora: "Premagali smo sami sebe!"

Zurnal24 27.07.2024
Slovenski rokometaši so olimpijski turnir odprli s porazom proti Špancem. Slovenska moška rokometna reprezentanca je s porazom začela nastope na olimpijskih igrah v Parizu. Celotna izbrana vrsta na čelu s selektorjem Urošem Zormanom se je po zmagi… »

Slovenci po udarnem začetku zatajili v drugem polčasu

Zurnal24 27.07.2024
Slovenski rokometaši so po dobljenem prvem polčasu popustili v drugem delu olimpijskega obračuna s Španci. Slovenska moška rokometna reprezentanca je na tekmi uvodnega kroga olimpijskih iger v Parizu izgubila proti Španiji z 22:25 (11:8). Izbranci… »

Slovenci na rokometni matineji izgubili proti Špancem

Dnevnik 27.07.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na tekmi uvodnega kroga olimpijskih iger v Parizu izgubila proti Španiji z 22:25 (11:8). Izbranci slovenskega selektorja Uroša Zormana se bodo v ponedeljek pomerili s Hrvaško, sosedski obračun se bo pričel… »

Slovenci z izgubljenimi žogami v drugem polčasu pokvarili dober vtis iz prvega

RTV Slovenija 27.07.2024
Slovenski rokometaši so s porazom proti Španiji začeli olimpijske igre. Potem ko so v prvem polčasu imeli pobudo in si priigrali tudi tri gole naskoka, so v nadaljevanju popustili in klonili s 25:22. 11:8 so Slovenci, ki četrtič igrajo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem