Povezane novice

Konec tedna v znamenju počitniških zastojev

RTV Slovenija 27.07.2024
Konec tedna mineva v znamenju počitniških zastojev, zlasti na primorski in gorenjski avtocesti. Razmere na cestah lahko sproti spremljate tudi TUKAJ. Agencija za varnost prometa na enem od dveh prometno najbolj obremenjenih koncev tedna v letu voznikom… »

NAJHUJŠE GNEČE NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Zaradi nesreče na tem odseku zaprt prehitevalni pas (FOTO)

Regional 27.07.2024
Gneča na cestah se je popoldne zmanjšala, a so marsikje še vedno zastoji. Prometnoinformacijski center poroča o zastoju na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico proti Ljubljani, kjer je zaradi nesreče zaprt prehitevalni pas, ter na gorenjski… »

Prometna nesreča ohromila primorsko avtocesto

Necenzurirano 27.07.2024
Ob že tako obremenjenih slovenskih avtocestah je popoldne za dodatne težave poskrbela prometna nesreča na primorski avtocesti. Nesreča se je zgodila ob približno 18.30 na primorski avtocesti med Vrhniko in Brezovico v smeri Ljubljane. Trenutno je… »

Nespametno ravnanje na avtocestah: opravljanje potrebe ob vozišču in sprehod med stoječimi vozili

Dnevnik 27.07.2024
Slovenske ceste so zelo prometno obremenjene, zastoje pa spremljajo tudi novi primeri nevarnga ravnanja posameznikov. Zavod Reševalni pas je opozarja, da nekateri posamezniki med avtocestnimi zastoji še vedno z nespametnim ravnanjem izzivajo usodo… »

Prometno zelo obremenjen vikend: Poskrbite za varnostno razdaljo, zbranost in strpnost, opremite se s prigrizki in pijačo

Dnevnik 27.07.2024
Slovenske ceste so ta konec tedna po pričakovanjih zelo prometno obremenjene, nastajajo številni zastoji, ki vodijo v zamude. Dolge kolone nastajajo tudi na hrvaških avtocestah. Zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji se daljša in je dolg… »

Na slovenskih cestah zastoji, pred predorom Karavanke večkilometrska kolona

Necenzurirano 27.07.2024
Pristojni so v zadnjih dnevih večkrat opozorili, da bo tak konec tedna prometno zelo obremenjen, bržkone najbolj od začetka tega poletja. Pretirane drame zaenkrat sicer ni, a nastajajo številni zastoji, ki vodijo v zamude. Po podatkih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem